ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 2 καλύτερα summer hairstyles και πως να τα πετύχετε


27 Ιουλίου 2015

image005-Copy.jpg

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα μαλλιά τους μετά τη θάλασσα. Το νερό και το αλάτι δίνουν έναν όγκο και ένα wavy ύφος στα μαλλιά που δύσκολα θα αποκτούσαν αλλιώς. Αυτό το γεγονός γνωρίζουν καλά οι ειδικοί hairstylists, οι οποίοι πια έχουν κάνει trend, το beach look και τα salty hairstyle.

Και το φετινό καλοκαίρι τα μαλλιά παραλίας κυριαρχούν ως τάση. Το ζητούμενο είναι πως μπορούμε να τα πετύχουμε χωρίς να τα βρέξουμε στο θαλασσινό νερό. Ο Σταµάτης Καραΐσκος, κορυφαίος hairstylist και ambassador Kérastase μας προτείνει δύο χτενίσματα και μας δίνει τα σωστά βήματα για να τα πετύχουμε μόνες μας στο σπίτι.

Hairstyle 1. Beachy Waves.

Οι επιμελώς ατημέλητες μπούκλες που φαίνονται τόσο φυσικές και υπέροχες σε όλα τα μαλλιά, νομίζω είναι επιθυμία της καθεμίας κι αυτό το καλοκαίρι.

image003

Steps:

  • Ψεκάζετε το Spray à Porter σε νωπά µαλλιά
  • Στεγνώνετε ελαφρά
  • Προσθέτετε λίγη ποσότητα Spray à Porter ακόµα (ανάλογα µε τις ανάγκες των µαλλιών σας) και στριφογυρίζετε τα µαλλιά σε τούφες ανάλογα µε την πυκνότητά τους. Μικρές για πολλά µαλλιά, µεγάλες για λίγα. Ελευθερώστε τις τούφες και το beachy hair look είναι έτοιµο!
_KAP1388

Για το look χρησιμοποιήθηκε το Kérastase Spray à Porter για φυσικά beach waves στα µαλλιά και επιµελώς ατηµέλητο look παραλίας µε ελαστικό κράτηµα.

Hairstyle 2. Salty Braid.

Η κλασσική πλεξίδα που όλες αγαπάμε μεταμορφώνεται και παίρνει πιο ανέμελο ύφος. Για να την πετύχετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα του Σταµάτη Καραΐσκου.

image004Steps:

  • Απλώνετε το Matérialiste σε νωπά µαλλιά
  • Στεγνώνετε καλά για να αποκτήσουν τα µαλλιά µεγαλύτερη πυκνότητα
  • Ξεκινήστε το πλέξιµο, αφού χωρίσετε τα µαλλιά σας σε 3 τούφες και δηµιουργήστε µία µονόπλευρη κοτσίδα.

Hair tip: Εναλλακτικά, µπορείτε να πιάσετε την κοτσίδα ψηλά στο κεφάλι µε µερικά τσιµπιδάκια. Τραβήξτε µερικά τουφάκια και δηµιουργήστε ένα ακατέργαστο, καλοκαιρινό σινιόν.

_KAP1361

Για το look ο Σταµάτης Καραΐσκος χρησιµοποίησε το Kérastase Matérialiste, το νέο spray-gel για όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες ακόµα και στα πιο λεπτά µαλλιά.

Website: sadhu-hair.com Facebook page: Sadhu Hair

Κατεβάστε το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του HOPE εντελώς δωρεάν για να ενημερωθείτε για όλα τα fashion & beauty trends του καλοκαιριού!

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.