ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 γαλάζιες αποχρώσεις για τα νύχια σας


27 Ιουλίου 2015

244237eb367ce112024044fc96e9ae661.jpg

Το γαλάζιο είναι η απόχρωση του μπλε που όλοι έχουμε απόλυτα συνδέσει με το καλοκαίρι. Ο ουρανός, η θάλασσα αλλά και τα κυκλαδίτικα σπίτια έχουν αυτή τη θαλασσιά απόχρωση που σε ηρεμεί και σε ταξιδεύει. Αυτή η καλοκαιρινή αύρα αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο και στα fashion & beauty trends με τα βερνίκια να είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσουμε το γαλάζιο χρώμα στο προσωπικό μας στιλ.

Ρομαντικό, κομψό, φωτεινό, ήρεμο, το γαλάζιο είναι ιδανικό χρώμα για το επόμενο μανικιού ή πεντικιούρ σας. Ανάλογα με το χρώμα που έχει το δέρμα σας επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. ΑΝ θέλετε να κάνει αντίθεση τότε στραφείτε προς το καθαρό παστέλ, ενώ αν επιζητάτε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα επιλέξτε μία πιο άτονη απόχρωση. Το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε την δικό σας γαλάζιο ανάμεσα στα τόσα διαφορετικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

[gallery-467134]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.