ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το μυστικό όπλο για λαμπερά και υγιή μαλλιά!


21 Μαρτίου 2016

000399-KER-04N-MRS-CC-F02_LE-SUPER.jpg

Το styling, οι βαφές αλλά και η έκθεσή τους στις καιρικές συνθήκες της καθημερινότητας ταλαιπωρούν καθημερινά τα μαλλιά μας. Ποια γυναίκα δεν έχει δοκιμάσει κάποια τεχνική εργασία για να τιθασεύσει τα ατίθασα μαλλιά της, να ισιώσει τα σγουρά μαλλιά της ή να αλλάξει το χρώμα της; Η αίσθηση ικανοποίησης μετά από κάθε τέτοια τεχνική εργασία στο κομμωτήριο ή στο σπίτι είναι μοναδική. Αισθανόμαστε όμορφες και εντυπωσιακές.

Στην πραγματικότητα όμως, τα μαλλιά από όλες αυτές τις τεχνικές εργασίες βιώνουν ένα σοκ. Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και σταδιακά χάνουν την λάμψη τους, τη δύναμή τους, την ομορφιά τους. Τότε είναι που αναζητάμε έναν από μηχανής θεό που θα μας χαρίσει και πάλι την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών μας.

Για εμάς, ο από μηχανής θεός για την υγεία των μαλλιών είναι η Kérastase, που επιτρέπει σε όλες τις γυναίκες να βρουν τη λύση για κάθε ανάγκη των μαλλιών τους και να αποκτήσουν και πάλι σαγηνευτικά μαλλιά. Η νέα σειρά Therapiste της Kérastase είναι η μόνη σειρά η οποία μπορεί να χαρίσει μια δεύτερη ζωή στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η ποιότητα των μαλλιών βελτιώνεται άμεσα, εξαφανίζεται η ψαλίδα και τα μαλλιά αποκτούν και πάλι τη χαμένη τους υγεία και λάμψη.

Tip #1: Ποιο είναι το μυστικό εάν έχω λεπτά & ταλαιπωρημένα μαλλιά; KERASTASE-SOIN-PREMIER-THERAPISTE-200ML-zoom

Είναι λογικό, μια γυναίκα που έχει λεπτή τρίχα να ανησυχεί ότι μια θεραπεία αναδόμησης θα βαρύνει τα μαλλιά της. Για πρώτη φορά, η Kérastase δημιούργησε ένα γαλάκτωμα αναδόμησης που εφαρμόζεται πριν το λούσιμο. Το Soin Premier της σειράς Therapiste είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των λεπτών μαλλιών και χαρίζει αναδόμηση, μειώνοντας όμως τις τριβές και χωρίς να τα βαρύνει.

Tip #2: Πώς να εξαφανίσω την ψαλίδα; KERASTASE-SERUM-THERAPISTE-30ML-zoom

Το καλύτερο όπλο ενάντια στην ψαλίδα, που ταλαιπωρεί την πλειοψηφία των γυναικών στις μέρες μας, είναι ένας διφασικός ορός που ενυδατώνει και ενδυναμώνει σε βάθος τις άκρες. Η αίσθηση των μαλλιών μετά τη χρήση του Serum Therapiste είναι απολαυστική. Τα μαλλιά, στο άγγιγμά τους είναι απαλά και ζωντανά, σαν να είναι φρεσκοκουρεμένα.

Therapiste_simplifié_I_MODIF

Η Kérastase, με τη νέα της σειρά Therapiste, υπόσχεται να μεταμορφώσει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντας τους μια δεύτερη ζωή! Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό του Jenny.gr και της Kérastase για να κερδίσετε τη μοναδική εμπειρία από την τελετουργία της σειράς Therapiste στα κομμωτήρια TEO. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.