ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair idea για το Saturday look


17 Οκτωβρίου 2015

hair_waves.jpg

Το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στα μαλλιά μας. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μία κανονισμένη έξοδος τα περιποιημένα μαλλιά θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Για να έχουμε όμως χτενισμένα μαλλιά από το πρωί ως το βράδυ πρέπει να βρούμε ένα χτένισμα που να είναι εξίσου cool κι εντυπωσιακό για να μπορεί να μας συνοδεύσει παντού. Οι ανάλαφρες μπούκλες λοιπόν είναι το ιδανικό hairstyle. Σε μακριά ή κοντά μαλλιά το ελαφρύ σπάσιμο αναδίδει μία γοητεία που όλες λίγο ως πολύ χρειαζόμαστε.

Ακόμα κι αν είστε οπαδοί του ίσου μαλλιού, δοκιμάστε μία αλλαγή και τολμήστε τις ανάλαφρες μπούκλες. Είναι εύκολο να τις πετύχετε και μόνες σας στο σπίτι με τη βοήθεια προϊόντων που θα σας βοηθήσουν στη διαμόρφωσή τους.

Tip: Αν σας φαίνεται υπερβολικό για το πρωί, δοκιμάστε να πιάστε ένα ponytail και αφήστε τις μπούκλες ελεύθερες στη βραδινή σας έξοδο.

[gallery-498072]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.