ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

It hair trend: Το μακρύ καρέ


26 Νοεμβρίου 2015

long-bob-8.jpg

Είναι αναμφίβολα το haircut που θα μονοπωλήσει τα looks του χειμώνα. Το long bob haircut είναι φέτος αγαπημένο κούρεμα των διάσημων hairstylists αλλά και των γυναικών. Η αρχή έγινε στα catwalks και οι celebrities φυσικά το δοκίμασαν και μας έδωσαν τις καλύτερες ιδέες που θα μας πείσουν να το τολμήσουμε. Η Jessica Alba και η Rosie Huntington υιοθέτησαν τη wavy εκδοχή του, ενώ η Alexa Chung μας προτείνει ένα  πιο grunge ύφος με αφέλειες.

Είναι ιδανικό για όσες φοβούνται να κόψουν τα μαλλιά τους αλλά και γι' αυτές που προσπαθούν να τα μακρύνουν. Με αφέλειες, φράντζα ή χωρίστρα στη μέσα το μακρύ καρέ θα γίνει το αγαπημένο μας αυτό το χειμώνα. Το μήκος του βοηθάει στο να αλλάζουμε γρήγορα το beauty look μας: Αυστηρό, ίσιο haisrtyle για κομψό στιλ, wavy για πιο boho και rock ύφος ή vang για το κλασσικό retro, η επιλογή είναι στο χέρι σας.... και του κομμωτή σας.

[gallery-519056]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.