ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά που θα λατρέψουμε το 2016


14 Ιανουαρίου 2016

Η δική μας διάθεση αλλά και τα trends παρουσιάζουν μία έντονη στροφή στο natural look με ότι αυτό συνεπάγεται. Από το makeup μέχρι τα μαλλιά, οι φυσικές εκδοχές έχουν κυρίαρχο ρόλο στις τάσεις και οι γυναίκες φαίνεται να έχουν τις έχουν αγαπήσει. Ακόμα και στο χρώμα των μαλλιών εκτός από τις μικρές υπερβολές που παρατηρούνται -και γιατί όχι; - μας αρέσουν πολύ, οι ξανθές αποχρώσεις που μοιάζουν φυσικές έχουν κάνει come back.

To ombre και το bronde παραμένουν, με πιο ήπιες ωστόσο αντιθέσεις. Η ρίζα των μαλλιών δεν πειράζει να έχει πια το φυσικό΄μας χρώμα ακόμα κι αν τα υπόλοιπα μαλλιά μας είναι ξανθά. Οι ανταύγειες θυμίζουν περισσότερο ένα ξεθώριασμα από τον ήλιο. Κι όλα αυτά τα haircolors φυσικά, θα τα δούμε σε free hairstyles. 

Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ το ψυχρό white blonde αλλά και το rose gold blonde. Αυτά τα δύο haircolors ολοκληρώνουν την παλέτα του ξανθού για αυτή τη σεζόν, δίνοντας μία εναλλακτική για τις τολμηρές.

[gallery-542935]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.