ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair Touch up: Το 1ο spray κάλυψης λευκών ριζών είναι γεγονός


12 Φεβρουαρίου 2016

Αυτές οι λευκές τρίχες που εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις και απλά χαλάνε την εικόνα του υπέροχου χρώματος που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε με την πολύτιμη βοήθεια του colorist μας. Φυσικά καμία δεν θέλει και δεν είναι σωστό να βάφει συνεχώς της ρίζα των μαλλιών της, γι’ αυτό χρειάζεται μία λύση που προσωρινά θα λύσει το πρόβλημα των λευκών ριζών μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Τα καλά νέα τα φέρνει η L’Oréal Professionnel καινοτομώντας και μας παρουσιάζει το 1ο spray προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών με εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα, το Hair Touch up.

Hair_touch_up_Dark_Blonde

 Η σειρά Hair Touch up έρχεται να δώσει μία προσωρινή λύση στην ανησυχία κάθε γυναίκας, τη λευκή ρίζα χωρίς να μπαίνει σε κόπο και δίχως να ταλαιπωρεί τα μαλλιά της. Το Hair Touch up χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ρίζες σε δευτερόλεπτα και προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα ιδανικό προϊόν, εύκολο στην χρήση και ανθεκτικό στο νερό, το οποίο αφαιρείται σε ένα λούσιμο. Αυτό που το κάνει αποτελεσματικό είναι η μοναδική του τεχνολογία. Το Hair Touch up συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up χαρίζοντας ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του και δίνει τέλος στις πρόχειρες λύσεις.

Διατίθενται σε 4 μοναδικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε δυνατό χρώμα και δίνουν την απάντηση στο μεγαλύτερο άγχος των γυναικών. Το Hair Touch up είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε το χρώμα σας μέχρι να κλείσετε το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.