ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Rose Gold Blonde: Το πιο it χρώμα μαλλιών του φθινοπώρου


29 Αυγούστου 2016

570-rose-gold.jpg

Μπορεί η ροζ περίοδος των διακοπών να έχει φτάσει στο τέλος της, ωστόσο, σε ό,τι αφορά το χρώμα των μαλλιών μας το ροζ ήρθε για να μείνει -και για να κάνει πιο χαρούμενη τη φθινοπωρινή μας διάθεση.

Αν θέλετε να δώσετε μία πιο μοντέρνα πινελιά στο look σας, επιλέξτε η λάμψη να επικεντρώνεται κυρίως γύρω από το πρόσωπό σας και τα highlights να αρχίζουν περίπου από το μέσο του μήκους των μαλλιών σας και να φτάνουν μέχρι τις άκρες τους. Αυτό θα δώσει μία αίσθηση βάθους στο look σας.

Παρότι είναι πιο εύκολο για τις ξανθιές να προσθέσουν ροζ χρώμα στα μαλλιά τους, μπορούν να το επιλέξουν και οι καστανές με πιο ζεστούς τόνους. Επίσης, αν τα μάτια σας  έχουν μελί απόχρωση, θα αναδειχθεί με έναν υπέροχο τρόπο και όσο κανείς δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από τα μαλλιά σας άλλο τόσο δεν θα μπορεί να τα πάρει και από... τα μάτια σας.

Παίξτε με τις νέες τάσεις του φθινοπώρου -αφού πρώτα κάνετε και μία ωραία συζήτηση με τον hair expert σας-,  ανανεώστε τη διάθεσή σας και το look σας και... don't forget to think pink!

[gallery-678650]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.