ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα στα μαλλιά σας, σας έχουμε το σωστό σαμπουάν


17 Σεπτεμβρίου 2016

social-easy-beach-loose-waves-hairstyle-sachajuan-redken-kerastase-768x510.jpg

Μετά το καλοκαίρι η ανάγκη μας για καθαρισμό, φροντίδα και ενυδάτωση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Άλλες έχουμε θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, άλλες λιπαρά, άλλες παλεύουμε με την πιτυρίδα μας, άλλες με την τριχόπτωση -κάποιες και με τα δύο-, άλλες με το χρώμα που δεν λέει να επανέλθει με τίποτα κ.λπ κ.λπ. Με άλλα λόγια, το τριχωτό της κεφαλής μας, που μάλλον δεν του φερθήκαμε και καταπληκτικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τώρα ζητάει την προσοχή μας. Και προσοχή! Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να του τη δώσουμε. Μας περιμένει μια υπέροχη χρονιά. Δεν είναι κρίμα να μην τη ζήσουμε με λάμψη στα μαλλιά;

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα νέα και super αποτελεσματικά σαμπουάν που κυκλοφορούν στην αγορά και σας τα παρουσιάζουμε με σκοπό να βοηθήσουμε την καθεμιά να βρει σε αυτά τη λύση στο δικό της προσωπικό πρόβλημα. Με αυτά που θα δείτε, θα διαπιστώσετε σίγουρα πως πλέον είμαστε τόσο τυχερές όσο δεν ήταν ποτέ άλλοτε οι γυναίκες!

[gallery-692620]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.