ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η τάση στα μαλλιά που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό


TSVIGKOU

11 Οκτωβρίου 2016

575b3970-f27f-453b-85bb-388be121327c.jpg

Σαφώς και όλες γνωρίζουμε τι είναι το strobing και οι περισσότερες από εμάς το επιλέγουμε για το καθημερινό μας μακιγιάζ. Σε όσες διαφεύγει, να θυμήσουμε ότι το make-up strobing, είναι το contouring που γίνεται με φωτεινές και λαμπερές σκιές και το αποτέλεσμά του είναι έχει φυσικό αποτέλεσμα.

Τί θα λέγατε λοιπόν να αποκτήσουμε λεπτό πρόσωπο και τονισμένα ζυγωματικά κάνοντας απλά μερικές χρωματικές αλλαγές στα μαλλιά μας;

Σκοπός είναι να αναδείξουμε τα "δυνατά" χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας. Όπως στο μακιγιάζ χρειαζόμαστε διαφορετικές αποχρώσεις και τεχνικές για να κάνουμε σωστό contouring, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στα μαλλιά. Highlights και lowlights είναι οι τεχνικές που συνδυάζονται για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιλέγονται 2 τόνοι, μία ελαφρώς πιο σκούρα και μία ανοιχτή απόχρωση που πλησιάζουν το φυσικό χρώμα μαλλιών.  Η ανοιχτή απόχρωση πηγαίνει σε σημεία που πρέπει να αναδείξουμε στο πρόσωπο, ενώ η σκούρα σε αυτά που πρέπει να σβήσουμε. Πρόκειται για μία δύσκολη τεχνική, η οποία δουλεύεται από experts που μπορούν να αναλύσουν το πρόσωπο κάθε γυναίκας και να βρουν σε ποια σημεία πρέπει να φωτίσουν και σε ποια να σκουρύνουν τα μαλλιά. Αρκετές celebrities του εξωτερικού όπως η Gigi Hadid και η Cara Delevingne επιλέγουν hair strobing και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

[gallery-704464]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.