ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Είναι ωραία τα καστανά μαλλιά...γιατί να τα αλλάξετε;


TSVIGKOU

21 Νοεμβρίου 2016

pucci_baw1516_009.jpg

Ok! Είναι λάθος να αμφισβητήσω ότι το ξανθό μαλλί είναι εντυπωσιακό και sexy. Ποιος όμως είπε το αντίθετο για το καστανό; Άλλωστε μεσογειακά κορίτσια είμαστε, αν δεν έχουμε εμείς καστανά μαλλιά τότε ποιες πρέπει να έχουν; Κουράστηκα λοιπόν να προσπαθώ να πείσω όλες εκείνες που θέλουν να γίνουν ξανθές, να αφήσουν τα μαλλάκια τους ήσυχα. Και μη νομίζετε ότι ταιριάζει σε όλες όσες το κάνουν... Επίσης, καμία δε σκέφτεται ότι όταν παίρνει την απόφαση να κάνει μία τέτοια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα θα πρέπει κάθε μήνα να κάνει ρίζα, να αλλάξει και συγκεκριμένα να ανοίξει κάποιους τόνους το φρύδι-το έχω δει και αυτό ξανθιά, με κατάμαυρο φρύδι και όχι δεν ήταν τότε που η Madonna έκανε επιτυχία με το True Blue-και επίσης θα πρέπει να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βάφεται.  Ξαναρωτώ λοιπόν και ας γίνομαι γραφική: "Κορίτσια, τι έχουμε οι καστανές;" Ποιος σας είπε ότι δεν είμαστε sexy και εντυπωσιακές; Επιχειρείστε να κάνετε ένα mini γκάλοπ-σαν αυτό που έκανα εγώ και με αφορμή σας γράφω αυτό το άρθρο-και ρωτήστε τα αγόρια και τους φίλους σας...Τους αρέσουν οι καστανές και οι μελαχρινές; Θα δείτε ότι η απάντηση θα σας αρέσει και θα σας αλλάξει την "μαλλοθεωρία" σας!

Για να σας πείσω περισσότερο, δείτε τα μοντέλα που ακολουθούν και έχουν ωραιότατα περιποιημένα καστανά μαλλιά...μη μου πείτε ότι δεν είναι εντυπωσιακές και επίτηδες, επέλεξα να είναι και άβαφες οι περισσότερες!

[gallery-712617]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.