ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

30+ ιδέες για το ιδανικό party hairlook


TSVIGKOU

21 Δεκεμβρίου 2016

gabbana-bss15-087.jpg

Ό,τι μακιγιάζ και outfit και αν επιλέξετε, το μαλλί σας είναι αναμφισβήτητα ο κυρίαρχος βραδιάς. 
Φέτος ξεχνάμε τις περίτεχνες μπούκλες και λέμε ναι στους περίτεχνους κότσους. Δίνουμε bohemian διάθεση, παραμένουμε κομψές αλλά με sexy διάθεση και παίζουμε με τη χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι.
Γενικότερα επικρατεί το πιο ατημέλλητο και χαλαρό στιλ, ωστόσο ένα αυστηρό και περίτεχνο updo δεν είναι απαγορευτικό. Στην κορυφή της top επιλογής είναι τα μοντέρνα headbands που μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων. Τέλος τα φυσικά και ακατάστατα χτενίσματα προτείνονται κυρίως για νεανικά looks. Οι μεγαλύτερες κυρίες έχουν άλλες επιλογές και είναι αρκετές.
Δείτε το gallery που ακολουθεί και επιλέξτε το hairlook που θα σας κάνει click με την πρώτη ματιά. Με αυτό θα είστε η Beauty Queen της βραδιάς.

[gallery-715958]

Όποιο χτένισμα και αν επιλέξετε, θα χρειαστείτε τα κατάλληλα προϊόντα για ενυδάτωση αλλά και για styling. Στο e-shop του sadhu hair θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε χαμηλές τιμές. Μπείτε εδώ και κάντε την online παραγγελία σας τώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.