ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν την επόμενη βαφή των μαλλιών σας


TSVIGKOU

31 Ιανουαρίου 2017

topshop-bss15-062.jpg

Πώς μπορούμε όμως να ξέρουμε αν έχουμε κάτι από τα παραπάνω και αν έχουμε υπάρχει κάποια θεραπεία που θα μας σώσει;

Το Sadhu-Hair είναι ένα από τα ελάχιστα κομμωτήρια σε Ελλάδα αλλά και Παγκοσμίως,  που έχει το σύστημα Diagnosis στην Ελλάδα. Πρόκειται για την κάμερα διάγνωσης της Kérastase, η οποία παρέχει μια επαγγελματική διάγνωση τελευταίας τεχνολογίας που θα εντοπίσει τι ανάγκες έχει η τρίχα και το δέρμα μας.

Στο Sadhu-Hair μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν τη κάμερα διάγνωσης της Kérastase. Με το σύστημα Diagnosis Camera θα έχετε μια πλήρη εικόνα για το πώς θα περιποιηθείτε και θα φέρετε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση το δέρμα και τη τρίχα. Η κάμερα θα καταγράψει το προφίλ σας, θα τραβήξει φωτογραφίες της τρίχας και θα κρατήσει αρχείο για να παρακολουθείτε όποτε επιθυμείτε την πορεία βελτίωσης της τρίχας σας. Με λίγα λόγια θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα check up των μαλλιών σας, όποτε εσείς επιθυμείτε. Τι άλλο να ζητήσει μία γυναίκα;

Ο Σταμάτης Καραϊσκος, ambassador της Kérastase και οι hair-experts του κομμωτηρίου του, Sadhu-Hair, θα σας ενημερώσουν μετά τη διάγνωση, για την κατάλληλη θεραπεία που μπορείτε να ακολουθήσετε, έτσι ώστε να μην προκαλέσετε οποιαδήποτε βλάβη στην τρίχα ή στο δέρμα σας με τη βαφή μαλλιών. 

Ο Σταμάτης Καραϊσκος χαρίζει υπέροχο styling στη σχεδιάστρια, Athena Procopiou λίγο πριν το photoshooting.

Οι θεραπείες Specifique της Kérastase Specifique λιπαρότητα, Specifique ευαίσθητο τριχωτό, Specifique πυτιρίδα- εξειδικεύονται στις παθήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει το τριχωτό της κεφαλής σας και προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, απόλυτη περιποίηση και θεραπεία. Για πλούσια-πυκνά μαλλιά δοκιμάστε τη σειρά Densifique από την Kérastase. Χαρίστε στα μαλλιά σας λάμψη και θρέψη με τη σειρά Elixir Ultime, Kérastase. Όσες αναζητάτε ενυδάτωση, η σειρά NutritiveKérastase θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Τέλος λέμε όχι στο φριζάρισμα, με τη σειρά Discipline,Kérastase.
Όλα τα προϊόντα Kérastase αλλά και πολλά ακόμα μεγάλα brands που ειδικεύονται στην περιποίηση και στην φροντίδα των μαλλιών είναι διαθέσιμα στο κομμωτήριο Sadhu-Hair αλλά και στο e-shop.

Το Sadhu-Hair εξειδικεύεται σε τεχνικές free painting και παραμένει πάντα πιστό στις νέες τάσεις ομορφιάς γι αυτό σας προτείνει να επιλέξετε μία από τις in-fashion τεχνικές βαφής, στο επόμενο ραντεβού σας. Ombre, contour, bronde, colorful hair αλλά και tiger eye είναι οι top επιλογές που τις προτιμούν ακόμα και οι διάσημες του Hollywood-Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Blake Lively.

[gallery-716217]

Ποια θα επιλέξετε;
Mη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη των hair-experts του κομμωτηρίου Sadhu-Hair!

Περιηγηθείτε στο site του Sadhu-Hair, πατώντας το link που ακολουθεί, www.sadhu-hair.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.