ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχετε bad hair day; Πώς να φορέσετε ένα μαντήλι με 3 διαφορετικούς τρόπους


Αφροδίτη Σακκά

2 Μαρτίου 2017

edit-img-0030.jpg

Υπάρχουν διάφορες λύσεις, όπως για παράδειγμα να λούσετε γρήγορα τα μαλλιά σας στο νιπτήρα, αλλά υπάρχει και κάτι πιο εύκολο, γρήγορο και ιδιαίτερα στιλάτο. Το όνομα αυτού; Μαντήλι. Ένα μαντήλι δεν φοριέται μόνο στον λαιμό –μπορεί να φορεθεί και στα μαλλιά με διάφορους τρόπους.

Εμείς, για να σας το αποδείξουμε και να δώσουμε τέλος στο πρόβλημα, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους να φορέσετε ένα μαντήλι. Το μέγεθος –και φυσικά τα χρώματα και το print- εξαρτάται εντελώς από εσάς. Μπορεί να είναι από μπαντάνα, μέχρι μεταξωτό φουλάρι.

Τρόπος Νο.1

Διπλώστε το μαντήλι έτσι ώστε να γίνει όσο πιο λεπτό γίνεται –στο μέγεθος, δηλαδή, μιας μεγάλης κορδέλας. Τυλίξτε το γύρω από το κεφάλι με τις δύο άκρες να κοιτούν προς τα πάνω. Μετά, δέστε τις δύο άκρες και κάντε έναν φιόγκο σε οτιδήποτε μέγεθος θέλετε.

Τρόπος Νο.2

Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθείτε ξανά την ίδια διαδικασία του Τρόπου Νο.1. Αυτή τη φορά, το μαντήλι σας μπορεί να είναι και μία λεπτή μπαντάνα –ξανά, εξαρτάται εντελώς από εσάς. Η διαφορά είναι, πως αυτή τη φορά δεν φτιάχνετε φιόγκο, αλλά δένετε δύο φορές τις άκρες του μαντηλιού δημιουργώντας έναν κόμπο. Τοποθετείστε τις άκρες που περισσεύουν μέσα στα πλαϊνά του μαντηλιού για να τις κρύψετε και να δημιουργήσετε μία στιλάτη κορδέλα.

Τρόπος Νο.3

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να φαίνονται καθόλου τα μαλλιά σας, μπορείτε να βάλετε ένα τουρμπάνι. Εδώ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σχετικά μεγαλύτερο μαντήλι. Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι η εξής: Δένετε τα μαλλιά σας σε έναν κότσο. Διπλώνετε το μαντήλι με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω. Όταν το έχετε διπλώσει μέχρι την μέση, θα σταματήσετε, αφήνοντας το μισό να σχηματίζει ένα τρίγωνο. Μετά, το τοποθετείτε στα μαλλιά σας όπως πριν, δένοντας τις δύο άκρες στην κορυφή του κεφαλιού δύο φορές. Αργότερα, παίρνετε το τριγωνικό κομμάτι που περισσεύει και φέρνετε την άκρη του κάτω από τον κόμπο. Σιγουρέψτε πως θα μείνει στη θέση του με δύο φουρκέτες. Μετά, διπλώστε τα πλαϊνά που περισσεύουν προς τα μέσα για να κρύψετε. Τέλος, τοποθετείστε τις δύο άκρες του κόμπου που περισσεύουν μέσα στο μαντήλι, για να τις κρύψετε επίσης. Όσο μικρότερο είναι το μαντήλι, τόσο λιγότερο όγκο θα έχει το hairdo σας.

Voila!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.