ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τι θα συμβεί αν δεν κόψετε τα νύχια σας για τρία χρόνια


Αφροδίτη Σακκά

6 Απριλίου 2017

nails.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτό το manicure style χρειάζονται τα νύχια σας, αυτή την περίοδο

Αυτό, βέβαια, δεν είναι τίποτα για την Simone Taylor, μία 16χρονη μαθήτρια από τη Γερμανία, που σύμφωνα με τη The Sun, έχει να κόψει τα νύχια της από τον Αύγουστο του 2014. Αυτή τη στιγμή, έχουν φτάσει περίπου τα 15 εκατοστά -ένα μήκος που όπως καταλαβαίνετε, έχει επηρεάσει πολύ την καθημερινότητά της. "Έχω εξετάσεις αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να γράψω -μετά από μία ώρα τα χέρια μου πονάνε πολύ," είπε η Taylor. "Στον υπολογιστή, πρέπει να γράφω με τις αρθρώσεις των δαχτύλων μου."

Ξεκίνησε πολύ αθώα, αφού η teenager που δεν είχε βάψει ποτέ τα νύχια της, άρχισε να βλέπει tutorials στο Youtube για να μάθει να το κάνει μόνη της. Παρατήρησε πως πολλές από τις nail artists είχαν μακριά νύχια και εμπνεύστηκε για να δει πόσο μακριά μπορούσε να το πάει. "Μπορεί να πει κανείς, πως η εξάρτησή μου άρχισε εκείνη την ημέρα και φοβάμαι τους νυχοκόπτες από τότε," είπε. "Δεν είχα σκοπό να μεγαλώσουν τόσο πολύ, αλλά όσο μεγάλωναν, μεγάλωναν και τα κοπλιμέντα και έγιναν όλο και πιο πολύ κομμάτι μου."

Η Τaylor ανεβάζει τα nail looks της στο Instagram από τότε -και μάλιστα αυτή τη στιγμή έχει πάρει φοβερή δημοσιότητα χάρη σε αυτό. Η ίδια λέει πως παρά τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, δεν πρόκειται να κόψει τα μακριά της νύχια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.