ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 αποχρώσεις μαλλιών που θα σας κάνουν να δείχνετε 10 χρόνια νεότερες


15 Μαΐου 2017

abaca-472061-072.jpg

Μερικές μικρές προσαρμογές στην απόχρωση των μαλλιών μας μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Πολύ απλά, αντί να χάνουμε χρόνο ψάχνοντας μάσκες αντιγήρανσης ή serum, μπορούμε να πάμε μία βόλτα στο κομμωτήριο (ή και στο σπίτι αν είσαστε καλή με τις βαφές).

Επαγγελματίες colorists προτείνουν μερικές αποχρώσεις μαλλιών που θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερες, όπως για παράδειγμα ένα ashy blonde ή ένα σκούρο καφέ.

Διαβάστε παρακάτω 5 μοναδικές αποχρώσεις μαλλιών που θα σας αφαιρέσουν εώς και 10 χρόνια.

Caramel Highlights

Για τις μελαχρινές μια καλή και οχι ακραία αλλαγή είναι οι ανταύγιες σε απόχρωση καραμέλας, οι οποίες δίνουν μία νεανικότητα στο πρόσωπο και απαλύνουν τα χαρακτηριστικά σας.

Golden Melon

Αν έχετε ανοιχτά μαλλιά σε ξανθό τόνο, μια καλή λύση είναι το strawberry blonde ή το golden melon. Προσθέτει ζεστασιά στις ξανθές αποχρώσεις και δίνει νεανική λάμψη στο πρόσωπο.

Bronde Sombré

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara) στις

Σύμφωνα με επαγγελματίες η λάμψη σε συνδυασμό με την αντίθεση στα μαλλιά είναι το κλειδί για να δείχνετε νεότερες. Μια σκούρα ρίζα με ανοιχτές όμως άκρες θα σας δώσει ένα νεανικό αποτέλεσμα, ενώ ένα ακόμα tip είναι να προσθέσετε λίγο όγκο στα μαλλιά σας με το κατάλληλο κούρεμα.

Pink Champagne

Οι παστέλ αποχρώσεις δεν είναι μόνο για παιδιά. Κάνοντας ροζ παστέλ ανταύγιες στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά σας θα δείχνετε αρκετά νεότερες και πιο fun.

Broomstick Blonde

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Αποκτήστε αυτό το look βάφοντας τη ρίζα σας στην πιο κοντινή απόχρωση του φυσικού σας χρώματος . Η καλύτερη λύση είναι ο συνδυασμός balayage με τις κλασσικές ανταύγιες, λίγο πιο ανοιχτές απο το χρώμα της ρίζας σας για να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου