ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η ομορφιά είναι στη φύση μας


ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

30 Μαΐου 2017

yoga-fair.jpg

Οπότε, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο 3ο yoga fair festival, όπου έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Γουδή. Από την πρώτη στιγμή ανυπομονούσα να πατήσω με τα γυμνά μου πόδια πάνω στο στρωματάκι μου, να κλείσω τα μάτια, να εισπνεύσω ηρεμία και να εκπνεύσω το χάος. Να ανοίξω την καρδιά μου στον ουρανό. Να νιώσω ολόκληρο το σώμα μου να ανοίγει με τις θεραπευτικές asanas. Και έτσι ακριβώς κι έγινε.

Κυριακή πρωί φόρεσα τα ανάλαφρα ρούχα μου, πήρα το mat στο χέρι και κίνησα προς το όμορφο αυτό κολυμβητήριο (ίσως και το ωραιότερο) που έχουμε στην Αθήνα.

Την όλη εμπειρία έκανε ακόμα πιο ωραία το εξωτικό περίπτερο του Timotei, το οποίο είχε στηθεί ανάμεσα στα δέντρα και έδινε στην όλη ατμόσφαιρα έναν αέρα από μέρη, όπου τα νερά είναι τιρκουάζ, η άμμος λευκή και οι κοκοφοίνικες επιβλητικοί. Εκεί και τα κορίτσια του Timotei, οι οποίες πρόσφεραν στους yogis αμύγδαλα και φρεσκοκομμένη καρύδα για ενέργεια και ευεξία, Ομολογώ πως έφαγα αρκετά και από τα δύο και ας κάνω διατροφή.

Εννοείται πως δεν μπόρεσα να αντισταθώ ούτε στα σαμπουάν και τα conditioners της σειράς Timotei, τα οποία ήταν αδύνατο να σταματήσω να μυρίζω. Μπουκάλια γεμάτα μυστικά ελιξήρια ομορφιάς, για μαλλιά δυνατά υγιή και λαμπερά. Με αβοκάντο, με αμύγδαλο, με πράσινο τσάι, με έλαιο Αργκάν, με χαμομήλι, με καρύδα και αλόη. Με 0% σιλικόνη, parabens και χρωστικές ουσίες. Διότι αν δεν το γνωρίζετε να σας το πω εγώ πως επειδή αγαπά και σέβεται τη φύση και αυτά που προσφέρει, το Τimotei προστατεύει και φροντίζει το περιβάλλον σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και προστατεύει και εμάς. Και τα αρώματα...αχ αυτά τα αρώματα. Τα αγαπημένα μου ήταν δύο: το αβοκάντο και το γάλα καρύδας! Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε.

Εκτός όμως από αυτά έφτιαξα και πλεξούδες στα μαλλιά μου! Βεβαίως. Η hair stylist του Timotei μου έφτιαξε braids, τα οποία μου θύμισαν έναν ρομαντικό εαυτό μου, που μερικές φορές ξεχνάω. Καθώς μου έπλεκε τα μαλλιά - ό,τι πιο χαλαρωτικό μπορεί να σου συμβεί - μιλούσαμε για την ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας και κυρίως για την ομορφιά της φύσης και που εμείς σαν κομμάτι αυτής της μεγάλης μητέρας οφείλουμε να ενισχύουμε και να προβάλουμε.

Και κάπως έτσι χαλαρή, όμορφη και συνεπαρμένη από τα αρώματα και γεμάτη ενέργεια από τους ξηρούς καρπούς και την καρύδα, μπήκα να κάνω μάθημα.

Εισπνοή. Εκπνοή. Oooooooooμ.

Η ομορφιά είναι στη φύση μας κορίτσια, αρκεί να μπορούμε να τη δούμε και να την αναδείξουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.