ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πόσο συχνά πρέπει να κουρεύουμε τα μαλλιά μας;


TSVIGKOU

14 Ιουλίου 2017

kate-moss-vogue-paris-david-bailey-03.jpg

"Τα κοντά hairstyles-τύπου καρέ- τείνουν να χάνουν το σχήμα τους γρηγορότερα, οπότε πρέπει να είναι συχνές οι επισκέψεις στο κομμωτήριο."

Ωστόσο, αν έχετε μακριά μαλλιά, είστε πιο τυχερές. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες με το συγκεκριμένο μήκος, έχουν την τάση να κόβουν τα μαλλιά τους μία με δύο φορές το χρόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όμως οι άκρες να φθείρονται. Για να διατηρηθεί η υγεία των μακριών μαλλιών είναι απαραίτητο να κουρεύονται ανά τρεις ή τέσσερις μήνες.

Οι πιο τυχερές είναι οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά, οι οποίες μπορούν να τα κόβουν μόνο μία με δύο φορές το χρόνο, ανεξάρτητα από το μήκος τους και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος τύπος τρίχας έχει τη τάση να «συρρικνώνεται» όταν κόβεται.

 

Για να διατηρήσετε υγιή μαλλιά, δώστε μεγάλη προσοχή στα προϊόντα καθημερινής φροντίδας. Βρείτε το κατάλληλο σαμπουάν, conditioner που ταιριάζει στον τύπο της τρίχας σας. Εβδομαδιαία κάνετε μάσκα, δίνοντας προσοχή κυρίως στις άκρες και επιλέξτε ένα ενυδατικό λάδι για να τα κρατάτε ενυδατωμένα και λαμπερά.

[gallery-715798]

Αν σκέφτεστε να επισκεπτείτε το κομμωτήριο για αλλαγή στο κούρεμα, ρίξτε μια ματιά στην gallery που ακολουθεί. Το συγκεκριμένο hairstyle είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν.

[gallery-716610]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.