ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κάνουμε focus στην περιποίηση των μαλλιών


TSVIGKOU

26 Αυγούστου 2017

198698034d97722f0e7ada2dd3413ee1.jpg

Στατιτιστικά αναφέρουν ότι οι γυναίκες με μακριά μαλλιά κάνουν πιο συχνά μάσκα μαλλιών, παρά προσώπου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μάσκες μαλλιών, σπιτικές ή του εμπορίου, αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να προσφέρουν στην τρίχα ό,τι έχει ανάγκη. Έτσι τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή, απαλά και λαμπερά.

"Διαβάστε ακόμα: Ο σωστός τρόπος να κάνουμε μάσκα μαλλιών"

 

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει πάντα να διαβάζετε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσεις κάθε μάσκας. Κάθε προϊόν έχει διαφορετικό χρόνο και τρόπο δράσης.

Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν αγοράσετε μάσκα, για να σας ενημερώσει για τον τύπο τρίχας σας. Με αυτόν τον τρόπο θα επενδύσετε σε μία μάσκα που θα δώσει στα μαλλιά σας αυτό ακριβώς που χρειάζονται.

Μην ξεχνάτε ότι για να δράσουν χρειάζονται θερμότητα. Μετά την εφαρμογή, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και δώστε της χρόνο να δράσει.

[gallery-717333]

Όσες ετοιμάζεστε να φύγετε τώρα διακοπές, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας, αντηλιακό για τα μαλλιά. Επενδύστε σε ένα από αυτά που σας προτείνουμε, στην gallery που ακολουθεί:

[gallery-717071]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.