ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το hair trick που μας δείχνει μικρότερες


TSVIGKOU

6 Σεπτεμβρίου 2017

winter-trends-2016-boyfriend-looks-1.jpg

Αν η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών είναι τολμηρή για εσάς, δεν έχετε παρά να κάνετε τη διαφορά στο μήκος. Αν δε θέλετε να χάσετε το μήκος τους και από την άλλη το κοντό καρέ σας έχει βολέψει και το θέλετε, τι θα λέγατε να κόψετε αφέλειες;

Μία μικρή αλλαγή που ωστόσο κάνει τη διαφορά στο μαλλί. Χαρίζει sophisticated διάθεση, ταιριάζει με ίσια, σπαστά αλλά και με μπούκλες, έχει Παριζιάνικο αέρα, κρύβει χρόνια και μας κάνει να δείχνουμε μικρότερες και δίνει στιλ χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Για παράδειγμα στα πρωινά σας looks, αρκεί να φιξάρετε ελάχιστα τις αφέλειες, να μη φριζάρουν και να ενισχύσετε το φυσικό σπάσιμο των μαλλιών σας ή να τα πιάσετε ponytail.

Λέμε ΝΑΙ σε αυτή την αλλαγή για το φθινόπωρο, άλλωστε αποτελεί top hair trend της σεζόν. Διάσημοι οίκοι όπως Proenza Schouler, Jeremy Scott, Alexander Wang παρουσίασαν hairlooks για τις AW17 δημιουργίες τους με αφέλειες.

Εμείς εμπνεόμαστε από street style εμφανίσεις της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού.

[gallery-717395]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.