ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα αποκτήσουμε το wet hairstyle που είδαμε στο catwalk του Jason Wu


TSVIGKOU

13 Σεπτεμβρίου 2017

jason-wu-wss18-064.jpg

Σε συνδυασμό με την τετραγωνισμένη γραμμή eyeliner στο μάτι, το look έδειχνε απόλυτα edgy & sexy.

Ο hair stylist απλά δημιούργησε το look σε βρεγμένα μαλλιά ή ήταν στεγνά; Και αν συμβαίνει αυτό πώς μπορούμε να τα αποκτήσουμε; Χρειαζόμαστε κάποιο ειδικό gel; Τέτοιες απορίες προκύπτουν, τις οποίες ωστόσο απαντάμε παρακάτω.

Ο pro hair stylist, ο οποίος ευθύνεται και για τα στιλάτα hairlooks της Poppy Delevingne, Larry King, μίλησε στο ELLE και είπε ότα τα tips και tricks που ακολούθουσε, για να πετύχει αυτό το τόσο haute-couture style.

How To Do Wet Look Hair

Υπάρχουν δύο τρόποι για να πετύχει κανείς το συγκεκριμένο hairlook.

Ο πρώτος είναι να δώσουμε στιλ στα μαλλιά μας, ενώ είναι βρεγμένα. Για να το πετύχουμε αυτό αρκεί να κάνουμε mix στο χέρι μας gel, με ένα προϊόν για wet look. Χτενίζουμε τα μαλλιά προς τα πίσω και εφαρμόζουμε το προϊόν, με φορά προς τα πίσω. Απαιτείται να το έχουμε απλώσει καλά στο χέρι-στα δάχτυλά μας. για να μη μείνει ποσότητα προϊόντος σε ένα συγκεκριμένο μέρος των μαλλιών.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνουμε τα μαλλιά μας να δείχνουν βρεγμένα. Και αν αναρωτιέστε πώς γίνεται αυτό, να σας υπνεθυμίσουμε το προϊόν που ονομάζεται Brilliantine ή αλλιώς μπριγιαντίνη, η οποία είναι extra γυαλιστερή και δίνει την αίσθηση του wet look. Για την εφαρμογή, απλώνετε το προϊόν στο χέρι σας-στα δάχτυλά σας και δίνετε στα μαλλιά σας, το στιλ που επιθυμείτε.
 

[gallery-717483]

 

Το συγκεκριμένο hairstyle το έχουμε δει και από την Olivia Palermo, σε επίσημη εμφάνισή της. Στην gallery που ακολουθεί δείτε με τι makeup συνδύασε το χτένισμα και προϊόντα χρειάστηκε για να το πετύχει.


[gallery-716994]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.