ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δείτε πώς μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας χρυσά


TSVIGKOU

30 Νοεμβρίου 2017

capture87041.JPG

 

Το μοντέλο Lais Ribeiro, για τις ανάγκες της φωτογράφισης του Harper's Bazaar το έκανε και μάλιστα ο τρόπος, όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω είναι εύκολος. Αρκεί να έχετε μαζί σας gel μαλλιών, χρυσή σκιά σε μορφή σκόνης και οργανική γλυκερίνη*. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και ξεκινήστε να βάφετε τα μαλλιά σας.

FYI: Θα δυσκολευτείτε αρκετά για να το αφαιρέσετε στη συνέχεια, ωστόσο με αρκετή προσπάθεια θα το καταφέρετε!

Καλή Επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα: H Kim Kardashian ποζάρει γυμνή, με glitter σε όλο της το σώμα

*Μη τοξικό προϊόν που χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών. Είναι μη τοξική, υδατοδιαλυτή και έχει υγροσκοπική φύση, χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για χρήση σε πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών.
Η γλυκερίνη δεν πρέπει ποτέ να εφαρμόζεται αδιάλυτη στο δέρμα ή τα μαλλιά. Πρέπει πάντα να αραιώνεται είτε με νερό, είτε με ροδόνερο.

Μένουμε στο χρυσό και στο glitter και σας δίνουμε ιδέες για να το επιλέξετε στο μακιγιάζ των ματιών σας, αν σας φαίνεται υπερβολικό για το hairstyle.

[gallery-717835]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.