ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αποφάσισα να μην κουρέψω τις αφέλειες για ένα μήνα και πέτυχα τα πιο stylish hairlooks


TSVIGKOU

9 Ιανουαρίου 2018

copy-of-093191c320fea6c9b900f8a84af7f771.jpg

 

Δεν τις έκοψα αρκετά κοντές, επέλεξα curtain bangs, τις πιο μακριές που μπορείς να τις χωρίσεις στη μέση και να θυμίζει κάτι από Brigitte.

[gallery-717776]

Βέβαια αυτό είχε ως συνέπεια να επισκέπτομαι την κομμώτριά μου ανά δέκα ημέρες, καθώς με ενοχλούσαν ιδιαίτερα στα μάτια.

Αποφάσισα λοιπόν πριν ένα μήνα περίπου να μην τις κουρέψω και να τις αφήσω να μακρύνουν τόσο, που να σκεπάζουν τα μάτια. Έχω να σας πω ότι αυτό το μήκος είναι το καλύτερο που είχνα ποτέ. Σκεπάζουν τα μάτια και μπορώ να τις κάνω στο πλάι ως φράντζα αλλά και να τις χωρίζω στη μέση. Βέβαια θα πρέπει να σας πω ότι όταν τις αφήνω στη μέση, είναι αρκετά ενοχλητικές στα μάτια... αλλά προς τα κάλλη!

Δημιουργώ μοναδικά updos, οι μπροστινές μου τούφες είναι ασύμμετρες και το αποτέλεσμα είναι πιο sexy και γενικότερα μπορώ να δημιουργήσω διάφορα looks. Έμπνευσή μου φυσικά το pinterest, από το οποίο συγκέντρωσα κάποια από τα πιο αγαπημένα hairlooks που έχω δοκιμάσει και σας προτείνω να κάνετε κι εσείς.

[gallery-718065]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.