ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#DidYouKnow: Πώς θα κουρέψουμε μόνες μας τις αφέλειες


TSVIGKOU

10 Ιανουαρίου 2018

maxresdefault.jpg

Η έντονη καθημερινότητα, οι πολλές ώρες στο γραφείο, η περίοδος των διακοπών όπου κάνουμε ένα break από όλα και δεν μπορούμε να περιποιηθούμε στους ειδικούς μαλλιά, άκρα ή πρόσωπο είναι μερικές αιτίες όπου πρέπει να μάθουμε να τις ψαλιδίζουμε ελαφρώς μόνες μας.

Στις φετινές διακοπές των Χριστουγέννων λοιπόν, όπου οι αφέλειές μου είχαν μακρύνει αρκετά, αναγκάστηκα να τις κουρέψω μόνη μου. Για καλή μου τύχη με βοήθησε για ακόμη μία φορά η αγαπημένη makeup artist και Global Beauty Director της Estee Lauder, Violette.

Το παραπάνω video ήταν ο οδηγός μου για να πετύχω τα curtain bangs. Έκανα ακριβώς τα χωρίσματα που προτείνει η Violette και κάθε φορά έκοβα ελάχιστο μήκος και το έλεγχα στον καθρέφτη μου, για να αποφύγω οποιοδήποτε λάθος.

Δείτε το tutorial παραπάνω, να έχετε υπομονή, να κόβετε ελάχιστο μήκος κάθε φορά και να τσεκάρετε στον καθρέφτη σας και το αποτέλεσμα θα είναι super. Ανάλογο με αυτό που βλέπουμε στο pinterest:

[gallery-717580]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.