ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έβαζα για ένα μήνα στα μαλλιά μου χαμομήλι και αυτό είναι το αποτέλεσμα


TSVIGKOU

16 Ιανουαρίου 2018

d1725ba1f949eec0c259dd9c623247b6.jpg

Γνωρίζω λοιπόν ότι το χαμομήλι είναι το φυτικό συστατικό που μπορεί να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών μας. Έτσι λοιπόν εδώ και ένα μήνα, κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου μετά κάνω και μία πλύση με βρασμένο χαμομήλι. Βασική προϋπόθεση είναι να βλέπει τα μαλλιά ο ήλιος. 
Κάτι που δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην καρδιά το χειμώνα.

Ωστόσο έχω να σας πω, μετά από ένα μήνα ότι τα μαλλιά μου ΝΑΙ έχουν ανοίξει. Και συγκεκριμένα οι άκρες,  όπου εκεί εφαρμόζω κυρίως το χαμομήλι είναι πιο χρυσαφένιες. Σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο έντονο, όπως το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει μία διαφορά.

Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες που τράβηξα τον εαυτό μου πριν ξεκινήσω το πείραμα, με τις σημερινές, πραγματικά υπάρχει διαφορά και είμαι τρομερά ικανοποιημένο με το αποτέλεσμα.

Σαφέστατα θα συνεχίσω να εφαρμόζω χαμομήλι και ιδιαίτερα την άνοιξη, που ο καιρός θα ανοίξει και τα μαλλιά μου θα είναι περισσότερο εκτεθειμένα στον ήλιο.

Και επειδή το χαμομήλι ξανθαίνει τα μαλλιά, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και ανακαλύψτε κανόνες μακιγιάζ που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το χρώμα μαλλιών.

[gallery-715737]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.