ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#DidYouKnow: Τι να κάνουμε για να μην μπαίνουν τα νύχια μέσα στο δέρμα


TSVIGKOU

14 Φεβρουαρίου 2018

22639385-137638020295447-7038074324254720000-n.jpg

Σε κάποιους είναι ανώδυνο ή τους ενοχλεί ελάχιστα, αφού τα νύχια μπαίνουν μερικώς μέσα στο δέρμα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου σταματάει ακόμα και η ανάπτυξη των νυχιών, καθώς έχουν εγκλωβιστεί εξ ολοκλήρου μέσα.

Η ενόχληση επίσης ποικίλλει μπορεί να είναι ελάχιστη, με μερικά τσιμπιματάκια πόνου όπως τα χαρακτηρίζουμε συνήθως αλλά μπορεί να είναι ακόμα και ανυπόφορη, σε σημείο που η περιοχή πρήζεται, υπάρχει πύο και τότε η μόνη λύση είναι να απευθυνθούμε σε γιατρό και εκείνος να μας συμβουλεύσει για τη σωστή αντιμετώπιση.

Όταν ωστόσο η κατάσταση είναι σε αρχικό στάδιο, συστήνεται να κόβουμε τα νύχια μας με συγκεκριμένο τρόπο, σε ευθεία. Όταν ένα μέρος του νυχιού είναι μέσα στο δέρμα προσπαθούμε να το πιάσουμε με κάποιο τρόπο-χρησιμοποιώντας νυχοκόπτη για παράδειγμα-και με ήρεμες κινήσεις να το βγάλουμε από το κρέας. 

Αν η κατάσταση συνεχίζεται ή κάτι πάει στραβά σε περίπτωση που προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση μόνοι μας, καλό είναι να επισκεφθούμε άμεσα έναν ειδικό-ίσως χρειαστεί ποδολόγος και όχι απλά κάποιος τεχνήτης/τρια νυχιών-και να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του πάνω στη σωστή αντιμετώπιση αλλά και στη συχνότητα που πρέπει να περιποιούμαστε τα άκρα μας.

Μόλις αντιμετωπιστεί η κατάσταση επιλέγουμε το ιδανικό χρώμα για το πεντικιούρ μας.

[gallery-718134]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.