ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι αφέλειες που ταιριάζουν σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας


TSVIGKOU

16 Μαρτίου 2018

jamakassi-592666-unsplash.jpg

Γι αυτό συνεχίστε παρακάτω για να δείτε πώς πρέπει να τις κουρέψετε.
 

Μακριά και στενά πρόσωπα: Οι curtain bangs ή αλλιώς οι αφέλειες τύπου Brigitte Bardot είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Προτιμήστε να είναι μακριές στο κέντρο, να σκεπάζουν τα φρύδια σας, ενώ στις άκρες να είναι ακόμα περισσότερο για να δείχνει πιο γεμάτο το σχήμα του προσώπου σας.

[gallery-717776]

Στρογγυλά ή τετράγωνα πρόσωπα: Ζητήστε αφέλειες που να κάνουν καμπύλη, να είναι δηλαδή σε ένα μάκρος, κατά προτίμηση όχι πολύ μακριές, στο ύψος των φρυδιών σας και να έχουν κίνηση προς τα μέσα. Μία εικόνα της Taylor Swift θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το look που σας ταιριάζει.

[gallery-716886]

Πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς: Είστε οι πιο τυχερές, καθώς στο πρόσωπό σας ταιριάζουν τα πάντα. Μακριές, κοντές, ασύμμετρες, σε ένα μάκρος. Αν θέλετε να καταλήξετε στο ιδανικό look που ταιριάζει στα trends της εποχής πείτε ναι στις φιλαριστές που φτάνουν ελάχιστα πιο κάτω από τα φρύδια σας.

[gallery-718065]

Και επειδή μιλάμε για αφέλειες, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην Caroline De Maigret, τη γυναίκα που υποστηρίζει καλύτερα από όλες μας αυτό το hairstyle:

[gallery-718151]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.