ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έβαλα λάδι στα μαλλιά μου για ενυδάτωση και κάτι δεν πήγε καλά


TSVIGKOU

1 Μαΐου 2018

felipe-luiz-394936-unsplash.jpg

Μία φίλη μου λοιπόν μου είπε ότι τα μαλλιά μου χρειάζονται ενυδάτωση, γι΄αυτό οι άκρες μου δε στρώνουν και είναι τόσο ατίθασες. Αποφάσισα λοιπόν να ενυδατώσω τα μαλλιά μου με λάδι. Μερικές σταγόνες αρκούσαν για να κάνω ένα πέρασμα στα μαλλιά μου από τις ρίζες, μέχρι τις άκρες. 

Τα τύλιξα με μία πετσέτα, καθώς η θερμότητα βοηθάει και στη συνέχεια τα έλουσα με ζεστό νερό. 

Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά μου από τότε είναι πιο λαμπερά και οι άκρες στρώνουν καλύτερα, ακόμα και αν δεν τα ισιώσω. Ωστόσο οι ρίζες μου είναι αρκετά λιπαρές, από την ημέρα που έβαλα το λάδι. Τι κι αν πλένω τα μαλλιά μου καθημερινά, πραγματικά η λιπαρότητα μετά από λίγες ώρες είναι έντονη στις ρίζες μου. Και να σας πω ότι έχει περάσει μία εβδομάδα από την ημέρα που έκανα τη θεραπεία.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι έπρεπε να περιορίσω το λάδι κυρίως στις άκρες και όχι στις ρίζες των μαλλιών μου, αφού έχω και τάση λιπαρότητας. Επιπλέον θα δοκιμάσω σήμερα κι όλας να εφαρμόσω σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά. Να κάνω μασάζ λίγα λεπτά και στη συνέχεια να τα ξεπλύνω και να επαναλάβω το λούσιμο.

Αν έχετε να μου προτείνετε άλλη λύση για να εξαφανίσω τη λιπαρότητα, αφήστε μας σχόλιο στο facebook ή στείλτε μου email στο [email protected]!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.