ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#DidYouKnow: Πώς θα μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα;


TSVIGKOU

27 Ιουνίου 2018

courtney-clayton-352451-unsplash-1.jpg

Οι προτάσεις μας για άμεσο αποτέλεσμα είναι δύο και θα ξεκινήσουμε από την πρώτη και από το θαυματουργό καστορέλαιο που όλες χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για τις βλεφαρίδες αλλά και τα φρύδια μας. Το καστορέλαιο ωστόσο είναι ιδανικό και για τα μαλλιά μας, καθώς εκτός από τις αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του, είναι πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να απορροφηθούν από τα λέπια της τρίχας άμεσα. Με αυτό τον τρόπο διατηρούνται τα κατάλληλα επίπεδα υγασίας στα μαλλιά και ενισχύεται η ανάπτυξή τους. 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν είναι μασάζ στις ρίζες των μαλλιώνμε καστορέλαιο για περίπου 15 λεπτά, αφού πρώτα το έχουμε ζεστάνει. Στη συνέχεια ξεπλένουμε κανονικά τα μαλλιά μας.

Η δεύτερη πρόταση σας είαι εξίσου γνώριμη και ακούει στο όνομα έλαιο από δενδρολίβανο.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πολύτιμο έλαιο από δενδρολίβανο

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο θρεπτικά συστατικά- έλαια της φύσης, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ σε συνδυασμό με το μασάζ διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία (αυξάνει τη ροή του αίματος), δυναμώνει τις ρίζες και βοηθά τα θρεπτικά συστατικά να απορροφηθούν πιο εύκολα από τους θύλακες της τρίχας. Αρκεί να ρίξετε μερικές σταγόνες στο σαμπουάν σας και στη συνέχεια να κάνετε μασάζ με αυτό το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν τα μαλλιά σας θα μοιάζουν με αυτά που ακολουθούν στην gallery:

[gallery-717703]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.