ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τον τελευταίο μήνα κάνω μόνο ημιμόνιμο στα χέρια μου και αυτό είναι το αποτέλεσμα


TSVIGKOU

3 Ιουλίου 2018

rachael-gorjestani-154906-unsplash-1.jpg

Τον Ιούνιο υπολόγιζα ότι θα κάνω αρκετές επισκέψεις στην παραλία -μην κοιτάτε που ο καιρός είχε άλλα πλάνα- γι' αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω ημιμόνιμο στα χέρια μου. Για ένα μήνα λοιπόν και περίπου ανά δέκα ημέρες πήγαινα στο nail salon, μου τα ξέβαφαν και τα έβαφα με διαφορετική απόχρωση. Για να ξεβάψεις το ημιμόνιμο βερνίκι υπάρχει μια διαδικασία, χρειάζεται καθαρό ασετόν, ενώ η τεχνήτρια πρέπει έστω και ελάχιστα να κάνει buffer στα νύχια σου, να μην έχουν ίχνος υγρασίας για να πιάσει το βερνίκι.

Το αποτέλεσμα ένα μήνα μετά είναι ότι νιώθω τα νύχια μου πιο λεπτά και ευαίσθητα από ποτέ. Οι συχνές επισκέψεις στο nail salon και το γεγονός ότι επέλεγα μόνο ημιμόνιμο βερνίκι που έχει αυτή τη διαδικασία ξεβάμματος μόνο καλό δεν έκανε στα νύχια μου. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να πηγαίνω πιο αραιά, καθώς το χρώμα άντεχε, ωστόσο θέλω να αλλάζω το χρώμα των νυχιών μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σαφέστατα αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ξανακάνω ημιμόνιμο βερνίκι στα νύχια μου, απλά σίγουτα την επόμενη φορά θα το αφήσω περισσότερο καιρό και δε θα ταλαιπωρώ τα νύχια μου ανά δέκα ημέρες με το buffer, για μεγάλο χρονικό διάστημα

Και επειδή μιλάμε για νύχια να σας πω ότι αυτή την εποχή έχω πάθει μανία με τις παστέλ αποχρώσεις και νομίζω θα είναι η επόμενη επιλογή μου για mani αλλά και pedi. Πώς σας φαίνονται εσάς;

[gallery-717283]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.