ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι καλύτερες συμβουλές για να έχετε λαμπερά μαλλιά


16 Αυγούστου 2018

tim-mossholder-285543-unsplash.jpg

Είναι κάθε μέρα μια κακή ημέρα για τα μαλλιά σας; Αν ταλαιπωρήστε από ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά τότε ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Προσέξετε τον καιρό. Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας, ο καιρός παίζει βασικό ρόλο. Ο κρύος αέρας και ο καυτός ήλιος μπορεί να ξηράνουν τα μαλλιά σας, γι΄αυτό και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές, πρέπει να φοράτε καπέλο.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας πριν τον ύπνο. Πριν πέσετε στο κρεβάτι ξεμπερδέψτε τα με μία βούρτσα, ώστε να βοηθήσετε τα έλαια να απλωθούν στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αν έχετε μακριά μαλλιά, μπορείτε να τα πιάσετε σε ένα χαλαρό κότσο ώστε να μη σπάσουν. Αν έχετε κοντά μαλλιά μια καλή λύση είναι να κοιμάστε σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη, που προκαλεί λιγότερη τριβή.

Φτιάξετε τη δική σας μάσκα μαλλιών, αναμιγνύοντας μέλη με ίση ποσότητα ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Τρίψτε τη μάσκα ομοιόμορφα μέσα από τα μαλλιά σας, και στη συνέχεια, τυλίξτε τα σε πλαστική μεμβράνη για 30 λεπτά. Ξεπλύνετέ τα με σαμπουάν και βάλτε μια μαλακτική. Κάντε το τουλάχιστον μία φορά το μήνα, ή κάθε εβδομάδα, αν μπορείτε.

Προσέξτε τη διατροφή σας. Καταναλώστε καλά λιπαρά, όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο, σολομό γιατί βοηθάνε στο να έχετε λαμπερά μαλλιά.

 Δείτε στη gallery που ακολουθεί τα καλύτερα hairstyles για το νησί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.