ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δεν ξέρουμε πώς νιώθουμε για το κούρεμα που προτείνει ο οίκος Miu Miu


CHRYSAD

4 Οκτωβρίου 2018

miu_miu_wss19_101.jpg

Οι αφέλειες είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν (μαζί με το καρέ) και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσουν δυναμικά την πορεία τους και φέτος. Παρόλα αυτά, όταν σκεφτόμαστε αφέλειες, στο νου μας έρχονται οι ανεπιτήδευτα stylish Γαλλίδες με τις σαγηνευτικές curtain bangs. Σίγουρα δεν μας περνάει καν από το μυαλό να κόψουμε baby bangs, δηλαδή τις πάρα πολύ κοντές αφέλειες που σταματούν πολύ πάνω από τα φρύδια. Να που όμως ακριβώς αυτό είδαμε μόλις στο show του οίκου Miu Miu και θα λέγαμε ψέματα αν δεν αναφέραμε πως δεν βλέπουμε τελευταία συχνά και σε άλλα catwalks.

Σε αυτό το show συγκεκριμένα είδαμε την Kaia Gerber με αυτό το στιλ αφέλειας, αλλά πρόσφατα είχαμε δει μεταξύ άλλων και την Bella Hadid.

«Το show του οίκου Miu Miu ήταν φέτος πολύ δυναμικό. Τα κορίτσια του οίκου αυτά είναι σκληρά, σοφιστικέ, με μια επαναστατική διάθεση πάντα και προκειμένου να το γιορτάσουμε αυτό έκανα πολλά διαφορετικά κουρέματα όπως καρέ, pixie cut, baby bangs ενώ πολλά από αυτά ήταν μισά περούκες- μισά αληθινά μαλλιά», αποκάλυψε ο Guido Palau, creative director της Redken, ο οποίος επιμελήθηκε το look.

Τι λέτε; Θα θέλατε να γίνουν τάση οι πολύ κοντές αφέλειες ή προτιμάτε να μείνουν στο catwalk;

Bang Bang: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κόψετε αφέλειες στα μαλλιά σας

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις ωραιότερες αφέλειες όλων των εποχών, από τα icons των 60s, μέχρι τα it-girls του σήμερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.