ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

"Autumn Leaves": Το trend που πρέπει να δοκιμάσετε αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα


CHRYSAD

15 Οκτωβρίου 2018

abaca_638712_020.jpg

Ξανθό, κόκκινο, καστανό ή μαύρο; Αυτές ήταν οι κατηγορίες στα χρώματα μαλλιών πριν χρόνια. Πλέον έχουμε τα "Cold Brew" (ιδανικό για καστανές), τα “Rose Quartz” και πολλά άλλα με εξίσου εμπνευσμένα ονόματα. Η νέα απόχρωση που κερδίζει τώρα την μάχη των trends; Η “Autumn Leaves”, η οποία όπως δηλώνει και το όνομά της είναι η απόχρωση των φύλλων το φθινόπωρο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν περιλαμβάνει μία μόνο απόχρωση, αλλά ολόκληρη την «ομπρέλα» των χρυσών, ginger, χάλκινων και μπρούτζινων χρωμάτων.

Ιδανικά, τα “Autumn Leaves” μαλλιά είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω για να επιτευχθεί το χρώμα που παίρνουν τα φύλλα όταν τα χτυπάει ο ήλιος τα φθινοπωρινά πρωινά. Εμείς πάντως το έχουμε ήδη λατρέψει.

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει; Καθώς περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, οι περισσότερες μπορείτε να βρείτε εκείνη που σας πηγαίνει, αλλά ιδανικά ταιριάζει σε εσάς με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και όχι πολύ σκούρα μάτια και φρύδια.

#Hairspiration: Εννέα διαφορετικά στιλ καρέ, όπως τα είδαμε στις σταρ του Hollywood

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας εκδοχές του “Autumn Leaves” trend.

Δέκα φθινοπωρινές τάσεις στο μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.