ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 5 συναισθηματικά στάδια που θα περάσετε όταν αποφασίσετε να κόψετε τα μαλλιά σας


CHRYSAD

28 Οκτωβρίου 2018

abaca_655650_002.jpg

Τα κοντά μαλλιά είναι και φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και με ολοένα περισσότερες διάσημες να κουρεύονται, μπαίνουμε και εμείς σε σκέψεις. Προσωπικά έχω εμπειρία με τα πιο κοντά μαλλιά, αφού όσο κι αν προσπαθώ να τα μακρύνω, πάντα επιστρέφω στο καρέ. Τα πολύ λεπτά (και ας το παραδεχτώ, όχι και τόσο πυκνά) μαλλιά μου δείχνουν πιο πλούσια και υγιή όταν είναι πιο κοντά. Παρόλα αυτά, ακόμα και εγώ το σκέφτομαι πριν ξανακουρευτώ και αναρωτιέμαι αν παίρνω την σωστή απόφαση. Πριν λίγο καιρό επέστρεψα στο κλασικό μου καρέ μέχρι το ύψος των ώμων και μπορώ με σιγουριά να σας περιγράψω ακριβώς τις σκέψεις και τα συναισθηματικά στάδια που θα περάσετε αν σκέφτεστε και εσείς να κόψετε τα μαλλιά σας.

The Shag: Το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων είναι stylish, κομψό και ιδανικό για τον χειμώνα

  1. Αναποφασιστικότητα

Να το κάνω; Να μην το κάνω; Κάποιοι σας λένε ναι, κάποιοι άλλοι όχι και εσείς δεν ξέρετε αν πρέπει να προσπαθήσετε να τα μακρύνετε ή να κάνετε επιτέλους εκείνο το κούρεμα που είδατε στο Instagram και ερωτευτήκατε με την πρώτη ματιά.

  1. Αποφασιστικότητα

Αυτό είναι, πήρατε την απόφαση να κουρευτείτε και έχετε ήδη κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο.

  1. Φόβος

Κάθεστε στην καρέκλα του κομμωτηρίου και δείχνετε τις φωτογραφίες με τα κουρέματα που έχετε σώσει στο κινητό σας στον κομμωτή. Εκείνη τη στιγμή σας πιάνει πανικός. «Τι κάνω; Γιατί είμαι εδώ; Θα το μετανιώσω;». Εξηγήστε ακριβώς το look των μαλλιών που θέλετε και όλα θα πάνε καλά. Στο τέλος της ημέρας, μιλάμε απλά για τρίχες.

  1. Ενθουσιασμός

Το κούρεμά σας έχει σχεδόν τελειώσει και ήδη νιώθετε ανανεωμένες. Βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Κρατάτε νοητά σημειώσεις από το styling που κάνει ο κομμωτής για να κάνετε τα ίδια βήματα όταν είστε μόνες σας στο σπίτι.

  1. Αυτοπεποίθηση

Έχουν περάσει λίγες μέρες και πλέον δεν θυμάστε καν πώς ήταν τα μαλλιά σας πριν. Ο φόβος έχει εξαφανιστεί και εσείς λατρεύετε το νέο σας καρέ. Το μόνο που σκέφτεστε: «Γιατί δεν το είχατε τολμήσει μέχρι τώρα;».

Τέσσερα κουρέματα που θα δώσουν όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μερικά από τα αγαπημένα μας καρέ των celebrities και πάρτε έμπνευση για να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο.

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα στις γυναίκες άνω των 30

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.