Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα στις γυναίκες άνω των 30

Χρύσα ΔαρσακλήΧΡΥΣΑ ΔΑΡΣΑΚΛΗ Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα στις γυναίκες άνω των 30

Τα μαλλιά δεν έχουν ηλικία. Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τη γέννησή σας, μπορείτε να κάνετε όποιο κούρεμα, χρώμα ή χτένισμα θέλετε. Νιώθετε πως θέλετε να κόψετε αφέλειες ή καρέ; Οι τάσεις αυτό το διάστημα καλύπτουν κάθε γούστο και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο κούρεμα θα κάνετε αυτή τη φορά.

#Hairspiration: Εννέα διαφορετικά στιλ καρέ, όπως τα είδαμε στις σταρ του Hollywood

Αν παρόλα αυτά θέλετε λίγη βοήθεια, να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει ένα κούρεμα που κερδίζει τα υπόλοιπα από τις γυναίκες που είναι 30something. Σύμφωνα με αρκετούς celebrity hairstylists, αυτό είναι το μακρύ καρέ.

Εμάς πάντως δεν μας ξάφνιασε τόσο αυτή η «είδηση», αφού το μακρύ καρέ είναι ίσως το πιο βολικό μήκος που υπάρχει. Πιάνεται σε κοτσίδα, ισιώνει εύκολα, μπορείτε να κάνετε διάφορα χτενίσματα και δεν παίρνει έναν αιώνα για να στεγνώσει μετά το μπάνιο.

"Cold Brew": Η απόχρωση που θα λατρέψουν οι γυναίκες με καστανά μαλλιά

Αν πεισθήκατε και θέλετε να το τολμήσετε και εσείς, η queen του lob που θα σας δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεστε είναι η (αγαπημένη των Jennettes) Alexa Chung.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί διάφορες εμφανίσεις της με μακρύ καρέ και σώστε την φωτογραφία που ξεχωρίζετε για να τη δείξετε στον κομμωτή σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Ο πιο εύκολος τρόπος να «σώσετε» μία bad hair day

More for you

Don't Miss