ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος να «σώσετε» μία bad hair day


CHRYSAD

14 Οκτωβρίου 2018

streetfashion_london_2018_7_waw1819_001_126.jpg

Με τον χειμώνα να έρχεται σιγά σιγά, ήρθε η στιγμή που ο αέρας και οι βροχές θα γίνουν συχνό φαινόμενο. Μαζί με όλα αυτά όμως θα έρθουν και οι bad hair days, αλλά μην αγχώνεστε γιατί σας έχουμε την πιο stylish λύση, aka τα καπέλα.

Ένα καπέλο αποτελεί δυνατό κομμάτι στις εμφανίσεις σας και μπορεί να δώσει στιλ, χαρακτήρα κι ένταση στο πιο μίνιμαλ ντύσιμό σας.

Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, με ιδιαίτερα αγαπητά για αυτή τη σεζόν τα fisherman’s hats, τα fedoras και τους μπερέδες. Φορέστε τα με το μακρύ φόρεμα του κυριακάτικου outfit ή με το denim look ή για να δώσετε χαλαρή διάθεση σε ένα «αυστηρό» ντύσιμό σας. Εσείς που αγαπάτε το πιο εκκεντρικό στιλ μπορείτε να τολμήσετε τις ζωηρές αποχρώσεις στο καπέλο σας όπως το κόκκινο ή το μπλε ρουά. Αυτό που θα πρέπει όμως να έχετε στο νου σας είναι πως επειδή το καπέλο είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή στο υπόλοιπο ντύσιμό σας.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί διάφορους τρόπους για να συνδυάσετε καπέλα με τα looks σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.