ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 4 πράγματα που αποφεύγουν να κάνουν οι Γαλλίδες στα μαλλιά τους


18 Νοεμβρίου 2018

20151007_zaa_d20_398.jpg

Οι περισσότερες έχουμε διαβάσει το βιβλίο της Caroline de Maigret, για το πώς να γίνουμε Παριζιάνες, με την ελπίδα να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα μυστικά για την απόλυτη κομψότητα. Το νούμερο ένα μυστικό που θέλουμε να ανακαλύψουμε είναι το πως τα μαλλιά των Γαλλίδων αποπνέουν τη φινέτσα και τη κομψότητα που αναζητούμε. Τι κάνουν ή μάλλον τι αποφεύγουν να κάνουν λοιπόν, οι Γαλλίδες στα μαλλιά τους και είναι πάντα τόσο ξεχωριστά;

1. Δεν βάφουν τα μαλλιά τους.

Σέβονται τη Μητέρα Φύση και παραμένουν στο φυσικό τους χρώμα. Εάν επιλέξουν να τα βάψουν τότε επιλέγουν μόνο ένα χρώμα κοντά στο φυσικό τους.

2. Δεν χρησιμοποιούν σεσουάρ.

Δεν στεγνώνετε τα μαλλιά τους με σεσουάρ αλλά χρησιμοποιούν δύο πολύ πιο απλούς τρόπους: τον φρέσκο ​​αέρα το καλοκαίρι και τη πετσέτα το χειμώνα.

3. Δεν λούζουν τα μαλλιά τους καθημερινά.

Αποφεύγουν να λούζουν τα μαλλιά τους σε καθημερινή βάση καθώς έτσι χάνουν τον όγκο τους και φθείρεται η τρίχα.

4. Δεν φεύγουν από το σπίτι ποτέ με βρεγμένα μαλλιά.

Προτιμούν να λούζουν τα μαλλιά τους το βράδυ παρά το πρωί ώστε να μη φύγουν με βρεγμένα μαλλιά από το σπίτι. Μάλιστα εάν κοιμηθούν με βρεγμένα μαλλιά το πρωί θα έχουν έχουν ένα απίστευτα φυσικό look.

Είστε έτοιμες να υιοθετήσετε τις παραπάνω συμβουλές και να αποκτήσετε ένα παριζιάνικο look;

7 parisian looks για να αντιγράψουμε αυτή την εβδομάδα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.