ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αποκτήσετε τον τέλειο κότσο της Meghan Markle


Ελένη Τσούτση

1 Φεβρουαρίου 2019

20181218_zaa_ap2_098.jpg

Η Meghan Markle μας προσφέρει απλόχερα τόση έμπνευση για τις στιλιστικές μας επιλογές, όσο και για τη beauty ρουτίνα μας. To μακιγιάζ της είναι πάντα σε φυσικούς τόνους και είναι πάντα αυτό που θα μας τραβήξει την προσοχή στις εμφανίσεις της. Είναι απλό, προσεγμένο και της προσφέρει λάμψη χωρίς να μοιάζει σαν να έκανε πολλή προσπάθεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (@_duchess_of_sussex) on

Εκτός, βέβαια, από το μακιγιάζ, η Δούκισσα του Sussex αγαπά να δοκιμάζει διαφορετικά hair looks – στη τελευταία της εμφάνιση επέλεξε ένα sleek bun που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Αυτό το «πρόχειρο» hair look της ταιριάζει απόλυτα και μας υπενθυμίζει πως ένας τέλειος κότσος μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε περίσταση, απ' το πρωί ως το βράδυ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan, Duchess of Sussex ? (@daily.meghan) on

Για να υιοθετήσετε το look της Meghan, χρειάζεται πρώτα να κρεπάρετε τα μαλλιά σας για να τους δώσετε όγκο ώστε να πιάσετε το κότσο. Έπειτα να χρησιμοποιήσετε λακ για να μείνει σταθερό το αποτέλεσμα όλη τη μέρα. Είναι ιδανικό από το πρωί που θα πάτε στο γραφείο σας αλλά και μέχρι το βράδυ για να το κάνετε σε μία εξοδό σας. Είναι απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό!

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.