ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 βήματα για εύκολο και γρήγορο μανικιούρ στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

27 Απριλίου 2019

sonia-rykiel-wss18-029.jpg

Όλη την εβδομάδα μπορεί να μην είχατε βρει το χρόνο να κάνετε το μανικιούρ σας και σήμερα στην Ανάσταση να θέλετε να κρατάμε τη λαμπάδα σας έχοντας τα πιο όμορφα άκρα –true story – έτσι βρήκαμε τα 5 απλά βήματα για να το καταφέρετε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nail PLACE (@nailplace.manicure) on

#1 Βήμα: Λιμάρετε τα νύχια σας σε ένα αρκετά κοντό σχήμα που να είναι ανάμεσα στο οβάλ και το τετράγωνο. Αφαιρέστε με τη λίμα τα ξέφτια που δημιουργούνται από «τη μέσα» πλευρά.

#2 Βήμα: Τρίψτε με λάδι σώματος τις παρανυχίδες σας. Μουλιάστε τα χέρια σας σε ζεστό νερό για 1-2 λεπτά

#3 Βήμα: Με μία πετσέτα σκουπίστε κι ύστερα σπρώξτε με το ειδικό ξυλάκι για μανικιούρ τις παρανυχίδες προς τα πίσω.

#4 Βήμα: Περάστε την πρώτη στρώση γυαλιστικού, δύο στρώσεις βερνικιού και μετά πάλι γυαλιστικό. Για να απλώσετε σωστά το βερνίκι, προσπαθήστε να απλώνετε το χρώμα από το κέντρο και προς τις άκρες χωρίς όμως να φτάνετε μέχρι τις παρανυχίδες. Σταματήστε λίγα χιλιοστά πιο πριν.

#5. Βήμα: Καθίστε στον καναπέ και μην χρησιμοποιείτε χέρια σας για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Για πιο γρήγορο στέγνωμα μπορείτε να κάνετε αέρα στα χέρια σας με μία βεντάλια.

 

Δείτε ακόμη:

Κλασσική Κόκκινη Απόχρωση στο Μανικιούρ

Το nude βερνίκι που πρέπει να δοκιμάσετε

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.