ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Summer mood: 3+1 tips για λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2019

arnel-hasanovic-1.jpg

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας χρειάζονται περισσότεη ενυδάτωση καθώς τόσο το αλάτι όσο και ο ήλιος τα επηρεάζουν και πολλές φορές γίνονται θαμπά και αφυδατωμένα. Γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε 4 tips που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα μαλλιά σας λαμπερά όλο το καλοκαίρι!

#1. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και αποφύγετε να χρησιμοποιείτε εργαλεία hairstyling. Αν όμως, χρειαστεί να κάνετε ένα χτένισμα με ψαλίδι ή ισιωτικό , μη ξεχνάτε να απλώνετε πρώτα στα μαλλιά σας τα κατάλληλα προϊόντα που θα τα προστατεύσουν!

#2. Το μηλόξυδο μπορεί να αποτελέσει το τέλειο φυσικό συστατικό που θα σας διατηρήσει το χρώμα των μαλλιών σας ζωντανό όλο το καλοκαίρι! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας μετά το σαμπουάν με μηλόξυδο και να το αφήσετε για 10 λεπτά- και έπειτα να συνεχίστε με το conditioner.

#3. Χαρίστε ενυδάτωση στα μαλλιά σας με τις κατάλληλες μάσκες μαλλιών που ταιριάζουν με τις ανάγκες της τρίχας σας, Μην ξεχνάτε να κάνετε μάσκα μαλλιών δυο φορές την εβδομάδα!

#4. Ακόμη και στην πόλη εφαρμόστε στα μαλλιά σας αντηλιακό μαλλιών! Ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά δεν είναι, τα μαλλιά σας πρέπει και αυτά να προστατευτούν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου!

Δείτε ακόμη:

Τα hair looks των fashion girls που εντυπωσίασαν στο LFW 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.