ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Φθινόπωρο /Χειμώνας 2019: Αυτές είναι οι top αποχρώσεις ξανθού


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2019

Φθινόπωρο /Χειμώνας 2019: Αυτές είναι οι top αποχρώσεις ξανθού

Κάθε σεζόν αναμένουμε για να μάθουμε από τους διάσημους hair colorists ποιες θα είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν τόσο στα χτενίσματα όσο και στις αποχρώσεις. Η κατάλληλη στιγμή για ανανέωση είναι αυτή αφού το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί και μια νέα αρχή γιατί λοιπόν να μην κάνετε μια νέα δυναμική αρχή επιλέγοντας ένα καινούργιο hair look;

Όπως σχεδόν κάθε σεζόν έτσι και φέτος το ξανθό χρώμα πρωταγωνιστεί και αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και αυτή περιλαμβάνει το βάψιμο τους, δείτε τις top αποχρώσεις ξανθού και επιλέξτε την ιδανική για εσάς.

#1. Πλατινέ

Το πλέον δημοφιλές ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά δεν θα μπορούσε να λείπει - πρόκειται για μια απόχρωση που θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων. Αναζητήσετε τον ιδανικό τόνο ανάμεσα στο ψυχρό, θερμό και ουδέτερο πλατινέ.

#2. Ανοιχτό ξανθό

Ανάμεσα στο σταχτί και το χρυσαφί ξανθό, το ανοιχτό ξανθό χρώμα ταιριάζει στις ανοιχτές επιδερμίδες και μάτια καστανά ή γαλάζια.

Ξανθό μελί

Είναι το πιο ζεστό από τα ξανθά - το μελί είναι ένα πλούσιο χρώμα που ταιριάζει πολύ στους ζεστούς τόνους επιδερμίδας.

Blended Balayage

Εάν είστε κολλημένες στις ξανθές αλλά και μελαχρινές αποχρώσεις, τότε ενώστε αυτές τις δυο επιλογές και υιοθετήστε ένα μαλακό ξεθώριασμα από τις ρίζες για να φωτίσετε το βλέμμα σας στις σκοτεινές μέρες του χειμώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.