ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αποκτήσετε υγιή και λαμπερά μαλλιά όπως η Jennifer Aniston σύμφωνα με τον κομμωτή της


10 Σεπτεμβρίου 2019

Πώς να αποκτήσετε υγιή και λαμπερά μαλλιά όπως η Jennifer Aniston σύμφωνα με τον κομμωτή της

Η Jennifer Aniston μας έχει κάνει να ζηλέψουμε πολλές φορές τα πλούσια και υγιή μαλλιά της αλλά και το χρώμα, το κούρεμα ή το χτένισμα που κάθε φορά υιοθετεί. Η ίδια εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια τον διάσημο κομμωτή της, Chris McMillan τον οποίον εμπιστεύεται τόσο για τις εμφανίσεις στο red carpet όσο βέβαια και για τις φωτογραφίσεις της στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας.

Ποιες είναι λοιπόν οι συμβουλές που ακολουθεί η Jennifer Aniston, σύμφωνα με τον κομμωτή της και έχει αποκτήσει τόσο λαμπερά μαλλιά;

#1. Περιορίστε το λούσιμο
Παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να πλένουν τα μαλλιά τους καθημερινά, αυτό δεν βοηθάει την ποιότητα της τρίχας και ειδικά εάν έχετε βαμμένα μαλλιά, τα ξεβάφει γρηγορότερα. Για καθημερινή χρήση, προτιμήστε ένα dry shampoo, το οποίο απομακρύνει τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής όπως άλλωστε συνηθίζει και η αγαπημένη ηθοποιός.

#2. Χρησιμοποιείστε μάσκες μαλλιών με διάρκεια
Ο Chris McMillan προτείνει στις γυναίκες να χρησιμοποιούν μάσκες μαλλιών και φαίνεται η Jennifer να ακολουθεί πιστά αυτή του την συμβουλή καθώς σε συνέντευξή της στο παρελθόν δήλωσε: «Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τακτικά μάσκες για τα μαλλιά και στο πρόσωπο.» Η αγαπημένη της είναι μια κρέμα νυκτός- θεραπεία που βάζει στα μαλλιά της λίγο πριν κοιμηθεί το βράδυ, η οποία δίνει στα μαλλιά της extra λάμψη.

#3. Μειώστε τη χρήση προϊόντων styling
Άλλο ένα tip που έχει υιοθετήσει η Jennifer είναι ότι προτιμά να αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά, ενώ μετά το λούσιμο πάντα χτενίζεται και εφαρμόζει κάποιο λαδάκι στις άκρες.

#4. Μην κάνετε υπερβολές
Αν μια λέξη δεν ταιριάζει στα hair looks της, σύμφωνα με τον κομμωτή της, είναι η υπερβολή αφού γνωρίζει καλά ότι το χτένισμα που την κολακεύει είναι τα μακριά και λυτά μαλλιά μέχρι τους ώμους ενώ αγαπημένο της χτένισμα είναι τα beachy waves.

Οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν και εσάς να ανανεώσετε την όψη των μαλλιών σας. Όπως εμείς λατρεύουμε τα μαλλιά της έτσι και εκείνη έχει τα δικά της πρότυπα ομορφιάς σχετικά με τα μαλλιά που δεν είναι άλλα από την Kate Moss και την Gisele.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.