ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τι πρέπει να προσέχετε όταν σας ξεβάφουν τα νύχια από ημιμόνιμο μανικιούρ


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2020

Τι πρέπει να προσέχετε όταν σας ξεβάφουν τα νύχια από ημιμόνιμο μανικιούρ

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν ημιμόνιμο μανικιούρ αφού η διαδικασία είναι γρήγορη και το αποτέλεσμα διαρκεί. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να το ξεβάψουμε; H διαδικασία του ξεβάμματος είναι ένα κεφάλαιο που πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικές, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τα νύχια μας υγιή και έτοιμα για το επόμενο μανικιούρ.

Παρακάτω ακολουθούν οι πιο χρήσιμες συμβουλές για το ημιμόνιμο:


1. Καλό είναι να ξεβάφουν το ημιμόνιμο μανικιούρ, nail experts που γνωρίζουν.

2. Τα νύχια πρέπει να τυλίγονται με ασετόν και αλουμινόχαρτο για αρκετή ώρα, ώστε να μη χρειασθεί να τριφτεί αρκετά το νύχι για να φύγει το βερνίκι.Το ασετόν που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι καθαρό. Αν χρησιμοποιήσετε ασετόν με λάδι, με άρωμα ή συγκεκριμένα με λιγότερο από 80% περιεκτικότητα σε ακετόνη τότε δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

3. Το επίμονο τρίψιμο με το ειδικό ξύλο που αφαιρεί τα υπολείμματα από το βερνίκι ή του μπάφερ που γίνεται λίγο πριν το βάψιμο μπορεί να καταστρέψει τα νύχια. Γι αυτό το λόγο προτείνουμε να σας το κάνουν ειδικοί, nail experts.

4.  Όπως και στο απλό βερνίκι, έτσι και στο ημιμόνιμο καλό είναι να κάνουμε mini break και να τα αφήνουμε άβαφα ώστε τα νύχια να "αναπνέουν".

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.