ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Olivia Colman με ανανεωμένο hairlook στα Oscars, ξεφεύγει από τα standards της


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2020

Η Olivia Colman με ανανεωμένο hairlook στα Oscars, ξεφεύγει από τα standards της

Η αλλαγή στα μαλλιά για μία celebrity, συχνά είναι μία απόφαση στρατηγικής σημασίας. Συχνά, ένα ανανεωμένο celebrity hairlook μπορεί να επηρεάσεις τις τάσεις ή να αποτελέσει το ίδιο μία από αυτές.

Έτσι, η διάσημη κυρία γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, μένει στην επικαιρότητα και εμείς έχουμε μία ακόμα πηγή έμπνευσης για να προχωρήσουμε σε δικές μας αλλαγές. 

Όλα αυτά τα αναφέρουμε με αφορμή, το νέο ανανεωμένο hairlook της Olivia Colman, η οποία εμφανίστηκε με αυτό στο red carpet των Oscars. Ενώ λοιπόν, η γοητευτική ηθοποιός είχε σχεδόν ταυτιστεί με το σκούρο καστανό pixie haircut, τόλμησε να κάνει την ανατροπή και να δώσει έμφαση στο χρώμα. 

Ο Marcus Francis, hairstylist πολλών celebrities κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή. Έτσι, τα μαλλιά της Colman πια έχουν μία golden platinum απόχρωση που αναμφίβολα της ταιριάζει. Το φως που δίνει το χρώμα στο στεφάνι, κάνει το αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο και σας δίνει έναν ακόμα λόγο, τόσο να δοκιμάσετε το pixie, όσο και να προσχωρήσετε στο πλατινέ ξανθό. 

Όπως δήλωσε ο Marcus στην βρετανική Vogue, είχαν αποφασίσει από καιρό για μία αλλαγή στο hairlook της Colman. Ωστόσο, η έλλειψη χρόνου το ανέβαλλε συνεχώς. Από τον Νοέμβριο δεν βρήκαν την ευακιρία να το κάνουν, αλλά λίγο πριν τα Oscars οι συγγυρίες φρόντισαν να τους δώσουν το χώρο και τον χρόνο. Έτσι η Olivia Colman είχε σαφώς ένα από τα πιο εντυπωσιακά κια γοητετυικά beauty looks της βραδιάς με το hairstyle να έχει σαφώς τα πρωτεία. 

Κεντική φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.