ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 τάσεις στο manicure που είδαμε στην NYFW και τα βερνίκια για να τις αντιγράψετε


14 Φεβρουαρίου 2020

3 τάσεις στο manicure που είδαμε στην NYFW και τα βερνίκια για να τις αντιγράψετε

Ο μήνας της μόδας ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη και εκτός από όλες τις τάσεις που έχουμε δει στα ρούχα και τα αξεσουάρ, οι τάσεις στην ομορφιά κατάφεραν και αυτές να μας εντυπωσιάσουν.

Οι σχεδιαστές φυσικά δεν παρέλειψαν να κάνουν focus και στα νύχια που ολοκλήρωναν τις συλλογές τους και η αλήθεια είναι ότι ικανοποίησαν όλα τα γούστα – μακριά, κοντά με έντονες γωνίες. Εμείς ξεχωρίσαμε 3 τάσεις που όλα δείχνουν ότι θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τις επόμενες σεζόν. Ετοιμαστείτε για την άνοιξη υιοθετώντας τις τάσεις που ήρθαν κατευθείαν από τα catwalks.

1. Prabal Gurung

Ήταν μια από τις πρώτες τάσεις που ξεχωρίσαμε αφού είναι άκρως εντυπωσιακός ο τρόπος που το γαλλικό μανικιούρ αναβαθμίστηκε από τον οίκο μόδας Prabal Gurung. Η παραδοσιακή γραμμή άλλαξε και το κόκκινο πρωταγωνίστησε για να κάνει τα άκρα να δείχνουν πιο κομψά από ποτέ.

jenny.gr

Korres, Gel Effect Nail Colour 77, Vintage Bordeaux

2. Veronica Beard

H Rita Remark ήταν υπεύθυνη για το manicure του οίκου Veronica Beard, έδωσε ένα ξεχωριστό ύφος αφού συνδύασε το μπορντό με το nude και το αποτέλεσμα ήταν chic και stylish παράλληλα.

jenny.gr

Essie, Bahama mama

 

Brock Collection: Keyhole Negative Space

Το μοντέρνο μανικιούρ φεγγαριού επικεντρώνεται σε ένα μικρό τμήμα του νυχιού και τονίστηκε με ένα φωτεινό βερνίκι για να κάνει τα άκρα τον απόλυτο πρωταγωνιστή των looks του show. Είναι η ιδανική πρόταση για όσες αγαπάτε τις κλασικές επιλογές αλλά θέλετε κατά καιρούς να κάνετε μικρές safe αλλαγές στα νύχια σας.

jenny.gr

Dust+Cream Classic No 062

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.