ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλετε να γίνετε ξανθιά; Οι celebrities με τις ωραιότερες αποχρώσεις που θα σας πείσουν


Ελένη Τσούτση

16 Φεβρουαρίου 2020

Θέλετε να γίνετε ξανθιά; Οι celebrities με τις ωραιότερες αποχρώσεις που θα σας πείσουν

Τα ξανθά μαλλιά πάντα είναι μια τάση που λατρεύουν οι περισσότερες stars αφού κολακεύει σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος αλλά και σχεδόν κάθε χρώμα ματιών. Και φυσικά τις κάνει να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερές. Οι περισσότερες άλλωστε δύσκολα αποχωρίζονται το ξανθό καθώς τους δίνει αυτοποεποίθηση και τις κάνει πιο εντυπωσιακές. 

Τη φετινή σεζόν βλέπουμε τόσο στις πασαρέλες όσο και τις διάσημες κυρίες του να αγαπούν το ξανθό και ολο και πιο πολλές να το τολμούν. Οι θερμές αποχρώσεις μπλέκονται με τις ψυχρές έτσι δημιουργείται ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, απόλυτα ζηλευτό. 

Εάν και εσείς σκέφτεστε να "ανοίξετε" ελαφρώς τα μαλλιά σας, δεν έχετε από το να πάρετε μερικές ιδέες από τις αγαπημένες σας celebrities και την δική τους απόχρωση μαλλιών που θα σας κάνουν να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας πολύ σύντομα.

Blake Lively

H ηθοποιός δεν έχει κόψει ποτέ πολύ κοντά τα μαλλιά της και έχει μία τέλεια μελί ξανθιά απόχρωση που περιλαμβάνει πιο ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις.

Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen είναι ξανθιά με ροζ τόνους στα μαλλιά της και αυτό το χρώμα έχει ενθουσιάσει τους πάντες, όπως βέβαια και το stylish haircut που έχει υιοθετήσει.

Gigi Hadid

Το όμορφο μοντέλο έχει τη πιο golden blonde απόχρωση που δύσκολα θα αποχωριστεί.

Jennifer Lopez

H Jennifer είχε ένα μελένιο ξανθό που της ταιριάζει μοναδικά και της αφαιρεί αρκετά χρόνια κανοντάς την να δείχνει πιο φρέσκια.

Jennifer Aniston

Το αγαπημένο "φιλαράκι" μας έχει το πιο τέλειο «βρώμικο» ξανθό του Hollywood που είναι σήμα κατατεθέν της εδώ και χρόνια. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.