ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το θαυματουργό αργκανέλαιο: 3 προϊόντα για τα μαλλιά που θα λατρέψεις


25 Φεβρουαρίου 2020

Το θαυματουργό αργκανέλαιο: 3 προϊόντα για τα μαλλιά που θα λατρέψεις

Το αργκανέλαιο είναι ένα από τα πιο παλιά μυστικά ομορφιάς. Οι γυναίκες των Βερβέρων, των παλαιότερων αυτόχθονων κατοίκων του Μαρόκο, κρατούσαν για αιώνες καλά κρυμμένες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου του “υγρού χρυσού”, όπως το αποκαλούν. Το αργκανέλαιο προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν, που ευδοκιμεί μόνο στα Νοτιοδυτικά του Μαρόκο.

Όμως, το επτασφράγιστο μυστικό τους αποκαλύφθηκε όταν το αργκανέλαιο μπήκε στη βιομηχανία ομορφιάς, προσφέροντας τις απίστευτες ιδιότητές του για το δέρμα και τα μαλλιά σε όλο τον κόσμο. Οι ιδιότητές του οφείλονται στα συστατικά του, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που το καθιστούν ένα ισχυρό ενυδατικό φυτικό έλαιο.

Όπως έχει διαπιστωθεί, το έλαιο αργκάν ενυδατώνει σε βάθος και μαλακώνει τα μαλλιά. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά, βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας και στην αποκατάσταση της λάμψης στα θαμπά και άψυχα μαλλιά. Φροντίζει τις σπασμένες άκρες και το τριχωτό της κεφαλής, αντιμετωπίζοντας φαγούρα και κοκκινίλες. Παράλληλα, λειτουργεί και ως προστατευτικό από τις ακτίνες UV, αλλά και από την καθημερινή φθορά που δέχονται τα μαλλιά από τη ρύπανση, τα χημικά προϊόντα, το πιστολάκι ή τις χημικές διεργασίες (βαφή, ξάνοιγμα κ.α.)

Λειτουργεί πραγματικά ως θεραπεία, κάνοντας τα μαλλιά και πάλι υγιή, δυνατά, απαλά και λαμπερά χωρίς να φριζάρουν. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα προϊόντα που περιέχουν το ευεργετικό αργκανέλαιο, τα οποία μπορείς να ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου και να απολαύσεις τα οφέλη τους.

Μια θαυματουργή μάσκα

Μια μάσκα είναι από τα βασικά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών. Σε αντίθεση με τα conditioners που δρουν επιφανειακά, η μάσκα εισχωρεί στην τρίχα, ενυδατώνοντας σε βάθος. Εμείς προτείνουμε την Marrakesh Miracle Masque για ισχυρή αναδόμηση, η οποία θα κάνει θαύματα σε κατεστραμμένα, ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά. Είναι 100% vegan, που σημαίνει ότι είναι προϊόν χωρίς ζωϊκά συστατικά, αλλά και cruelty free, δηλαδή δεν έχει τεσταριστεί σε ζώα. Περιέχει αργκανέλαιο, πρωτεΐνη σίτου, αλλά και 5 ακόμη φυτικά εκχυλίσματα.

jenny.gr

Με τη μάσκα Marrakesh Miracle Masque τα ξηρά μαλλιά ξαναζωντανεύουν, βελτιώνοντας σημαντικά τη δομή της τρίχας. Τα μαλλιά σου θα γίνουν λαμπερά και απαλά με μόλις λίγες χρήσεις. Είναι ιδανική και για βαμμένα μαλλιά.

Εφάρμοσέ την μια φορά την εβδομάδα για 5-10 λεπτά για καλύτερα αποτελέσματα.

Θα την βρεις εδώ

Ένα προϊόν με δέκα διαφορετικές δράσεις

Ένα άλλο προϊόν που έχουμε λατρέψει είναι το Marrakesh X spray, μια μάσκα leave-in σε spray, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι επίσης 100% vegan και cruelty free. Βασικά συστατικά του είναι το αργκανέλαιο, έλαιο καν. σατίβα, εκχύλισμα αλόης, μήλου, χαμόμηλου, κίτρου, δεντρολίβανου, σταφυλόσπορου, μάραθου, καλεντούλας και νερατζιού.

jenny.gr

Μυρίζει υπέροχα και έχει 10 διαφορετικά οφέλη για τα μαλλιά:

-Αναδομεί και δυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά
-Ενυδατώνει ταλαιπωρημένα και «γηρασμένα» μαλλιά
-Μαλακώνει και ενυδατώνει όλους τους τύπους μαλλιών
-Ελευθερώνει τα μπλεξίματα και τους κόμπους
-Εμποδίζει την δημιουργία ψαλίδας
-Αποτρέπει το «φριζάρισμα» και τον στατικό ηλεκτρισμό
-Σφραγίζει το χρώμα των μαλλιών
-Επιταχύνει το στέγνωμα
-Ενισχύει την λάμψη των μαλλιών

-Προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, τον ήλιο και τον αέρα
-Προστατεύει από την θερμότητα κατά το στέγνωμα

Θα το βρεις εδώ

Ολόισια μαλλιά μέχρι το επόμενο λούσιμο

Όσοι από εμάς δεν θέλουν να χρησιμοποιούν ισιωτική πρέσσα για να ισιώνουν τα μαλλιά αλλά ούτε και να δεσμευτούν στο στυλ, βρήκαν τη λύση στο Marrakesh KaHm!

jenny.gr

Είναι ένα φυτικό προϊόν που προσφέρει “brazilian look” μέχρι το επόμενο λούσιμο. Δεν καταστρέφει τον όγκο των μαλλιών και παράλληλα θρέφει την τρίχα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε αργκανέλαιο. Η ισχυρή ισιωτική του δράση οφείλεται στη φυτική πρωτεΐνη που δρα όπως η κερατίνη, χωρίς όμως να επιβαρύνει τα μαλλιά με χημικά συστατικά και χωρίς να έχει δεσμευτικά αποτελέσματα. Η χρήση του είναι απλή. Εφαρμόζεις το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια τα στεγνώνεις με το πιστολάκι ισιώνοντας με τη βούρτσα.

Θα το βρεις εδώ

Και τα τρία προϊόντα δεν περιέχουν φορμαλδεϋδη, SLS, παραβένια, βαζελίνες ή phalates.

Πρόσφερε στα μαλλιά τη φροντίδα που χρειάζονται και απόλαυσε τις μαγικές ιδιότητες του αργκανέλαιου και όλων των φυτικών συστατικών που περιέχουν τα τρία αυτά προϊόντα. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.

Σημείωση: Τα Marrakesh είναι 100% επαγγελματικά προϊόντα. Εκτός από καλά κομμωτήρια και barber shops, θα το βρείτε και εδώ

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.