ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kim Kardashian μόλις έβαψε τα μαλλιά της στην πιο τέλεια bronde απόχρωση


Ελένη Τσούτση

25 Φεβρουαρίου 2020

Η Kim Kardashian μόλις έβαψε τα μαλλιά της στην πιο τέλεια bronde απόχρωση

Η Kim Kardashian ανήκει στις celebrities που έχουν βρει το προσωπικό τους στιλ αλλά της αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Αγαπά τα ουδέτερα χρώματα και συχνά επιλέγει να βάφει τα μαλλιά της ανάμεσα στο σκούρο μαύρο και στο πολύ ανοιχτό ξανθό. Βέβαια το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι περισσότερο πιστή στο πιο σκούρο χρώμα που την έχουν συνηθίσει και οι fans της.

Πρόσφατα εν όψει της νέας καμπάνιας εσωρούχων, Skims που υπογράφει η ίδια και πρωταγωνιστεί, την είδαμε με την απόλυτη απόχρωση που αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά της. Τα νέα μαλλιά της κινούνταν ανάμεσα στο ξανθό και στο σκούρο καστανό το οποίο ονομάζεται bronde και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις τάσεις το 2020.

Το bronde είναι ένας σύνθετος όρος που έχει τις ρίζες του στο blonde (ξανθό) και στο brown (καστανό). Πρόκειται για έναν καστανόξανθο συνδυασμό αποχρώσεων που οδηγεί σε ένα μαγευτικό και πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

jenny.gr

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.