ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kylie Jenner μάς έδειξε το πιο κοντό hair look που έχει υιοθετήσει ποτέ


Ελένη Τσούτση

11 Μαρτίου 2020

Η Kylie Jenner μάς έδειξε το πιο κοντό hair look που έχει υιοθετήσει ποτέ

Η Kylie Jenner κατάφερε και πάλι να στρέψει τα βλέμματα επάνω της αλλά αυτή τη φορά με το νέο της hair look. Η ίδια λατρεύει να αλλάζει τα μαλλιά της και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζει διαφορετικά hair looks ώστε να καταλήξει στο ιδανικό για εκείνη.

Missing content item.

Πρώτη έκανε τη μεγάλη αλλαγή η μεγάλη αδερφή της, Khloe και τα βήματά της αντέγραψε και η Kylie. Το αποτέλεσμα βέβαια τη δικαίωσε αφού αναβάθμισε την εμφάνισή της σε πιο chic και stylish.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε το νέο look στα μαλλιά της και εντυπωσιαστήκαμε από το πόσο φρέσκο δείχνει επάνω της όχι μόνο το μήκος αλλά και το χρώμα, αφού όπως φαίνεται σιγά- σιγά θα γίνει κατάξανθη.

Βέβαια όπως καταλαβαίνουμε, δυσκολεύεται να αποχωριστεί τα extensions, παρόλο που μάλλον θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.