ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kendall Jenner άλλαξε τα μαλλιά της, υιοθετώντας μία από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

7 Μαΐου 2020

Η Kendall Jenner άλλαξε τα μαλλιά της, υιοθετώντας μία από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού

Αυτή την περίοδο, σίγουρα όλες μας λίγο πολύ έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας είτε αλλάζοντας το χρώμα είτε το κούρεμά μας. Ακριβώς το ίδιο βέβαια, και όλες οι celebrities που δεν έχουν σταματήσει εν μέσω πανδημίας να κάνουν την μία αλλαγή μετά την άλλη. 

Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία που θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, τότε η Kendall Jenner είναι σίγουρο πως θα σας χαρίσει όση έμπνευση χρειάζεστε. Το top model δεν αλλάζει πολύ συχνά το χρώμα των μαλλιών της, ούτε το μήκος, αλλά όταν το αποφασίζει εμείς πάντα κρατάμε σημειώσεις αφού υιοθετεί τις πιο hot τάσεις. Αυτό ακριβώς έκανε και τώρα, καθώς η Kendall άλλαξε τα μαλλιά της, κάνοντας ανταύγειες με την τεχνική balayage και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, αφού τόνισε ακόμη πιο πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι μια safe επιλογή αν θέλετε και εσείς να ανοίξετε τα μαλλιά σας, αλλά διστάζατε μέχρι σήμερα.

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.